Jirka Woodman

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: přihlašovací widget #24777

    Jirka Woodman
    Participant

    Opět, ale tentokrát už naposled v tomto problému děkuji za Váš čas. Pročítal jsem ještě jednou naši komunikaci, udělejte prosím to stejné. Neustále opakuji, že uživatelům nepřišel email, stejně jako mě na jz-design@email.cz. Jak tedy mohu vědět, že si mohu změnit heslo? když jim-nám o tom nepřišlo info? viz Vaše poslední reakce:

    – Pokud se zaregistrovali sami a nedorazil jim email, tak si mohou snadno změnit heslo viz výše uvedený odkaz).

    Pokud je toto Vaše odpověď, omlouvám se, ale jsme vlak, který nezastavuje a uživatelé v něm již sedí. Pokud mi potvrdíte že toto je klíč k tomu, aby měli své původní nicky, bez problémů napíšu článek o registraci, kde vše vysvětlím. Je tedy toto ten klíč? Prosím potvrďte, že když při registraci zadají původní nick a použijí “zapomenuté heslo”, že jim přijde mail s novým heslem na mail, kde před tím nic nedorazilo. Prosím potvrďte mi to.

    odpověď na téma: přihlašovací widget #24775

    Jirka Woodman
    Participant

    Jak říkám nechci plýtvat Vaším časem na toto téma, ani svým. Alternativu jsem vynašel. Nabídku nezkoušet to, dát jiný nick, jiný mail a jsou zaregistrováni. Problém byl celou dobu v nepříchozím mailu, který nebyl ve ani ve spamu ani v hromadné, přesto mi to řeklo že jsou zaregistrováni, ale jim nikoli. Systém jedniček a nul má spoustu děr, důležité je, že mohou přispívat do komentářů. Doposud jsme se neposunuli. Berte to prosím za hotové. Vaši přízeň ocením ve WordPressové podpoře i nadále. Děkuji za Váš čas.
    j.w.

    odpověď na téma: přihlašovací widget #24769

    Jirka Woodman
    Participant

    Také tomu nerozumím. Jak jim tak mě tam visí maily bez odpovědi. Právě jsem ručně zaregistroval další tři uživatele se stejným problémem. Poslal bych Vám jejich emaily, ale k tomu bych potřeboval jejich souhlas. Tím se vše komplikuje, zdržuje tak to dělám ručně.

    odpověď na téma: přihlašovací widget #24767

    Jirka Woodman
    Participant

    No a to je právě ono. Mám další dva uživatele se stejným problémem, které teď musím zaregistrovat ručně

    odpověď na téma: přihlašovací widget #24765

    Jirka Woodman
    Participant

    bohužel nikoliv, email: jz-design@email.cz zkuste to takto, pokud jsem to jako admin zmastil já, udělal chybu, máte u mne několik moc piv :-)

    odpověď na téma: přihlašovací widget #24762

    Jirka Woodman
    Participant

    ano, bohužel prázdná.

    odpověď na téma: přihlašovací widget #24760

    Jirka Woodman
    Participant

    za sebe: email.cz

    odpověď na téma: přihlašovací widget #24758

    Jirka Woodman
    Participant

    Omlouvám se tedy za Váš čas, taktéž to nechápu, proto jsem kontaktoval vaši podporu.
    Pokusím se tedy zjistit více od našich čtenářů. Faktem ale zůstává, že na jeden z mých zkoušených mailů pro autorizaci taktéž nebylo odpovězeno.
    S pozdravem j.w.
    PS: momentálně jsem nainstaloval Vámi doporučovaný Sidebar Login, jdu to vyzkoušet.

    odpověď na téma: přihlašovací widget #24755

    Jirka Woodman
    Participant

    Admin:nikoliv, lidé se přihlašovali do diskusí formulářem obsaženým ve widgetu: Základní informace – přihlášení, chcete-li diskutovat, musíte být přihlášen. Automaticky se jim otevře wordpress okno pro přihlášení, či registraci co jste uváděl v návodu. Jinak ano moje stránky jsou http://www.prvopodstata.com
    j.w.

    odpověď na téma: přihlašovací widget #24751

    Jirka Woodman
    Participant

    Widget v horní části je pouze pro lepší orientaci k přihlášení, chtěl bych jim to ulehčit, na Vaši otázku v čem je problém s přihlašováním, je že když odešlou mail, nepříjde jim odpověď. Poté mi pošlou přihlašovací údaje a když je zadám ručně tak mi to v adminu hlásí, že nick a email již existují, zkuste jiný. Načež jim poradím ať mi pošlou jiný nick a email, vložím to ručně a za minutu jim posílám heslo. Nevím zda to čeká někde ve frontě. Původně když mi chodili odkazy na zapomenutá hesla, sváděl jsem to na pc negramotnost. Když jsem se pro ně snažil přihlašovací cestu naprintscreenovat, u posledního obrázku jsem vybouch jako oni. K vůli poslednímu obrázku jsem se přihlašoval jako nový uživatel z jiného emailu a dodnes mi nepřišla odpověď. Toť ten problém.
    jw.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti