future70

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: WordPress 4.3: Registrace uživatelů #24480

    future70
    Participant

    Já se tam teď prostě nedostanu, čekám na obnovu, a ta by měla být každou chvílí…potom to udělám a dám hned vědět, ale to můj problém nevyřeší. Používám šablonu MIOWEB a na ostatní, tedy těch původních je zobrazení úplně jiné a nejsou tam členské sekce.

    odpověď na téma: WordPress 4.3: Registrace uživatelů #24478

    future70
    Participant

    Jak se prosím dá odinstalovat nebo se dostat na starý wordpress, teda tu verzi, kde to ještě s heslem do emailu fungovalo? Nebo existuje jiné řešení, jak člověk který se ke mě registruje, aby dostal vše emailem?!

    odpověď na téma: WordPress 4.3: Registrace uživatelů #24477

    future70
    Participant

    Ty stránky nejdou přepnout na jinou šablonu , kompletně by se rozházely, a nemám tolik peněz no nové. Jestli to zrovna teď totiž nedělá i themes security, protože, jsem myslel že problémy s přihlašováním jsou nějak bezpečnostní problém, tak jsem odinstaloval jeden plugin nainstaloval drhý, právě ten i themes ale při nastavování mě to vyhodilo a už jsem se nedostal do stránek. Teď čekám na obnovu. Ale do nedávna bylo vše v pořádku, nic se nedělalo, ale nějak kolem nové aktualizace wordpressu, mi pořád chodily upozornění že někdo zapomněl heslo apod. A celou dobu se jednalo o novinku wordpressu která vše podělala…

    odpověď na téma: WordPress 4.3: Registrace uživatelů #24475

    future70
    Participant

    Omlouvám se chyba, tady je oprava ivofi.eu/sakratakjdemenato/

    odpověď na téma: WordPress 4.3: Registrace uživatelů #24474

    future70
    Participant

    Děkuji za odpověď, ale naprosto to nefunguje. Pořád to chce měnit heslo, a všichni členové, mého webu začínají mít velké problémy a houfně mě opouštěkjí. Web je ivofi.eu Nebo bych spíše potřeboval poradit přesný postup jak to udělat přes ten odkaz.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti