frantiska

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Magazino – počty článků na stránce a ve slideru #19000

    frantiska
    Participant

    Tak to jste mě moc nepotěšil :-D

    1. Je pravda, že než jsem se si šablonu přizpůsobila aspoň trochu k obrazu svému, dost jsem se u toho navztekala. Co všechno jsem tam změnila, to říct nedokážu. Moc tomu nerozumím, takže postupuji metodou pokus omyl :-) Ten slider mi opravdu funguje automaticky. A moc děkuji za radu, počet příspěvků ve slideru se mi podařilo snížit.

    3. Vypadá to, že podporuje (vyzkoušela jsem to na starším příspěvku). Bohužel mi plugin nespolupracuje s NextGenem, přes který fotky nahrávám… Chápu to správně, že bych je musela nahrávat 2x, abych mohla plugin používat?

    4. Má laik šanci podle něčeho poznat dobrou šablonu? A jak je náročné šablonu změnit (za jinou)? Pochopitelně, aby obsah zůstal nějak rozumně zachován…

    Ještě jednou moc děkuji za rady. S oběma problémy jsem se trápila několik dní.

    odpověď na téma: Magazino – počty článků na stránce a ve slideru #18986

    frantiska
    Participant

    Děkuji. Asi jsem zapomněla předeslat, že jsem laik a samouk…
    1. Zobrazují se mi automaticky všechny zprávy (prvních 10). V uživatelském nastavení lze ovlivnit jen efekty přechodu obrázků a vteřiny, jak dlouho se má zpráva na slideru zobrazovat. Ostatní je přednastavené v šabloně. Koukala jsem se do editoru, ale marně (hledala různě u slideru “desítku”, abych to mohla třeba jen přepsat, ale neobjevila jsem ji – je pravdou, že vlastně nevím, kde hledat).
    2. To byl hloupý dotaz, omlouvám se a děkuji. Vyřešeno.
    3. Tak teď jsem trochu znejistila. Náhledové obrázky se mi zobrazují jen ve slideru. Už se mi několikrát povedlo dát obrázek i “na odkaz na článek” – jako např. http://zivechebsko.cz/page/3/ . Ale vůbec nevím, jak se mi to povedlo, navíc se obrázky neztotožňují s obrázky, které jsem zvolila jako náhledové.
    Fanny

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti