Jak na pozvánku

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #981

    Michaela
    Participant

    Zdravím,

    potřebovala bych poradit:).

    Nahrála jsem do knihovny médií pozvánku vytvořenou ve wordu. Na stránkách mám článek, kde je slovo “pozvánka” a potřebuji, aby se návštěvník dostal na dokument kliknutím na slůvko “pozvánka” tak, aby se mu rovnou otevřel ten wordový dokument.

    Poradíte?

    Snad jsem to napsala srozumitelně. Předem moc děkuji.

    #8371

    neteyescz
    Participant

    Zdravím,

    Opravdu potřebuješ aby měla pozvánka formát Word? V něm se ti totiž nic přímo v prohlížeči neotevře, vždy se to musí dělat ručně. Mám pro tebe ale radu, měla by jsi převázt dokument z formátu Word na Formát Pdf(http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/, vytvoří ti virtuální tiskárnu, je kompletně v češtině a zdarma), následně ho nahrát do knihovny médii(pokud máš alespoň nějáké zkušenosti, nahraj to rovnou na ftp) , slovo poznámka dej jako odkaz na daný soubor a jakmile na odkaz někdo klikne, pozvánka by se mu měla otevřít(jedná se však v jisté míře o nespolehlivý nástroj). Jako další možnost je otevřít si word, stisknout klávesu printscreen, jít do malování, zde stisknout ctrl+v ,oříznout ovládací panel wordu a nechat poize bílý, čístý dokument a ten potom nahrát normálně jako obrázek třeba i přímo aby se zobrazoval na stránce kde je slovo poznámka.

    #8372

    admin
    Keymaster
    Web

    Problému se týkal také jeden z našich starších návodů.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti