Zvláštní chování WordPressu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Zvláštní chování WordPressu

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Karlinho a poslední změna je stará 11 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2635

    Karlinho
    Participant
    Web

    Ahoj.

    Před chvílí jsem si hrál s nastavením WP – byl jsem pouze v admin prostředí (žádné úpravy ve zdrojáku…) Nastavoval jsem si pro hlavní stránku různý obsah – na stránce http://blog.karlinho.cz/ je jeden příspěvek, ostatní jsou neviditelné. Pak jsem v nastaveních dal, aby se na hlavní stránce zobrazovala Stránka se stejným obsahem. No a potom jsem to dal zase na příspěvek… A asi po půlhodině vidím, že mi nejenom zmizelo prvních pár řádků v Nastavení -> Zobrazování – Na úvodní stránce zobrazit… ale že mi taky obsah toho článku zmizel. Když na hlavní stránce kliknu na nadpis příspěvku, tak se mi prostě zobrazí 404…

    Jakou blbost jsem to udělal?

    edit:

    Klidně můžete smazat… Když jsem vytvořil Stránku se stejným názvem jako ta minule, tak se mi nastavení znovu zobrazila. Nicméně příspěvek a komentáře si stále zobrazit nemůžu, ale já jsem se to rozhodl vyřešit jinak ;-) Jestli někdo zná odpověď, tak ji může napsat. Děkuji.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti