Zmizel editor

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19742

    krkovicka
    Participant
    Web

    Prosím o radu, zmizela mi možnost přepínání mezi HTML a editorem, webů mám víc a nastavené mám vše stejně, problém je jen u toho jednoho, zkoušel jsem i výchozí šablonu, i tak to ale nejde ..

    Attachments:
    #19744

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkoušel jste deaktivovat všechny pluginy? Liší se ten nefunkční web nějak (např. hostingem nebo použitými pluginy)?

    #19746

    krkovicka
    Participant
    Web

    Zkoušel jsem je všechny deaktivovat, ani to nepomáhá, pluginy jsou všude stejné, někde jich je víc, někde méně, tady jsou jen tyto :

    Akismet
    Verze 3.0.1 | Autor: Automattic | Navštívit web pluginu

    Contact Form 7
    Verze 3.9 | Autor: Takayuki Miyoshi | Navštívit web pluginu

    Hupso Share Buttons for Twitter, Facebook & Google+
    Verze 3.9.25 | Autor: kasal | Navštívit web pluginu

    NextGEN Gallery by Photocrati
    Verze 2.0.66 | Autor: Photocrati Media | Navštívit web pluginu

    TinyMCE Advanced 4.0.2

    hosting je stejný, všechno to jsou subdomény jedné domény

    #19747

    admin
    Keymaster
    Web

    Podezříval bych zejména TinyMCE Advanced. Zkuste ho deaktivovat a přihlásit se v novém anonymním okně prohlížeče (nebo pořádně vyčistěte cache prohlížeče). Zkoušel jste i jiný prohlížeč? Pokud nic nepomůže, tak prosím pošlete přístupy do WordPressu na email pavelevap@separatista.net, zkusím se na to časem podívat…

    #19749

    krkovicka
    Participant
    Web

    TinyMCE Advanced jsem zkoušel odinstalovat a nainstalovat znovu, cache prohlížeče jsem vyčistil, zkoušel jsem i jiný prohlížeč a problém stále přetrvává, pošlu Vám tedy potřebné údaje a poprosím, kdyby jste byl tak hodný a podíval se na to, děkuji ….

    #19750

    admin
    Keymaster
    Web

    Nemáte editor zakázaný v profilu? Podívejte se do menu Uživatelé – Profil (nebo vpravo nahoře klikněte na přihlášeného uživatele) a první políčko by mělo být nastavení pro vizuální editor. Nemáte zaškrtnutou volbu “Zakázat vizuální editor”?

    #19753

    krkovicka
    Participant
    Web

    Bingo!!! Děkuji moc, tohle by mně tedy nikdy nenapadlo, kontroloval jsem nastavení celého webu a nevšiml jsem si toho …. Omlouvám se, za zdržování a děkuji za ochotu pomoci…

    #19756

    admin
    Keymaster
    Web

    Také jsem si na to hned nevzpomněl :-) Řešilo se to tady už ale několikrát (např. zde či zde). Spíše by mě ale zajímalo, proč uživatelé vizuální editor vůbec vypínají a pak zapomínají, že to něldy udělali :-)

    #19768

    krkovicka
    Participant
    Web

    Jelikož všechny naše weby jsou v podstatě jiné značky stejné firmy a je naší snahou držet je všechny ve stejném designu, jen jiné firemní barvy, tak jsem celý wordpress komplet nastavoval podle již zavedeného a tady jsem se zřejmě uklikl.
    Jinak mi wordpress šlape celou dobu výborně, vždy, když je někde zádrhel, je to moje vina(viz teď) …jediný problém jsem měl s pluginem Contact form 7 , který mi blokoval galerku, ale to už je opraveno.

    #19805

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za odpověď, tomu rozumím :-) Jen pozor na toto nastavení profilu, protože ho myslím nastavujete pouze pro aktuálně přihlášeného uživatele (a nikoli všechny uživatele najednou). Takže takto můžete vypnout vizuální editor jen pro sebe, ale ostatní uživatelé ho mohou používat.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti