Editor WordPressu vůbec nezobrazuje výběr mezi "editor" a "html"

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Editor WordPressu vůbec nezobrazuje výběr mezi "editor" a "html"

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #881

    neteyes
    Participant
    Web

    Ahoj,dnes když jsem se konečně dostal k psaní článku jsem zjistil že se mi jakýmsi záhadným způsobem změnilo psan článku a to tak že již nemám na výběr mezi “editor” a “html”,musím tedy psát pouze v “html” což je značně namáhavé a nedobré…Prosím poradte mi tedy co to může být,používám téma hybrid.

    #7915

    admin
    Keymaster
    Web

    Obecně může být tento problém způsoben čtyřmi různými důvody (za předpokladu, že máte aktuální verzi WordPressu i všech pluginů):

    1) Na vině je nějaký plugin. Zkuste deaktivovat všechny pluginy a podívat se, jestli závada náhodou nezmizela.

    2) Na vině je šablona. Hybrid používáme na několika webech také, nejde o klasickou jednoduchou šablonu, ale v podstatě celý framework. Každopádně problémy by s ní být moc neměly. Zkuste ale raději aktivovat výchozí šablonu Twenty Ten a vyzkoušet, jestli problém náhodou nezmizel.

    3) Na vině je uživatel :-) Může to být nějaké nastavení prohlížeče (cachování), vyzkoušejte raději i jiný prohlížeč. Zkontrolujte také nastavení v menu Uživatelé – Profil, kde byste měl mít pro Vizuální editor odškrtnuto políčko “Zakázat vizuální editor”. A poslední věc, která mě napadá – mohlo dojít k nějakému problému při nahrávání souborů na FTP. Ověříte to provedením automatické aktualizace (přeinstalace) WordPressu.

    4) Na vině je WordPress či hosting. Pokud problém nepomůže vyřešit žádný z předchozích bodů, tak to můžeme zkusit dále řešit emailem, pošlete nám prosím na adresu pavelevap@separatista.net přístupové údaje k otestování (administrátor WordPressu + FTP).

    #7916

    admin
    Keymaster
    Web

    Nakonec to bylo bodem č. 3 aneb zapomenuté nastavení v Profilu…

    #7917

    IAODG
    Participant

    Dobrý den

    Dnes po instalaci pluginu mi zmizely okénka v editoru nevíte co s tím ?

    Děkuji moc za pomoc

    Stan,

    #7918

    admin
    Keymaster
    Web

    IAODG: Ano, zkuste deaktivovat nově nainstalovaný plugin, patrně tam došlo k nějakému konfliktu…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti