Změna šablony – pozastavit web?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Změna šablony – pozastavit web?

Štítky: 

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  vasek.vavra a poslední změna je stará 7 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27717

    vasek.vavra
    Participant

    Ahoj, chtěl bych se vás zeptat, jak se ve WordPressu řeší přechod z jedné šablony na druhou, když při tomto přechodu chci měnit úpravu stránek, prvků atd.

    Mám web postavený na starší šabloně Yootheme, teď chci přejít na novější Zephyr. Chci si do už napsaných stránek přidávat různé “elementy” (accordions, portfolio atd.). Jenže bych to chtěl udělat tak, abych mohl se spuštěním nové šablony už rovnou zveřejnit nové verze jednotlivých stránek.

    Takže to těžkopádně řeším tak, že aktivuju plugin Maintenance mode, čímž dočasně odstavím web. Přepnu se na novou šablonu Zephyr, ve které si udělám z původní stránky Kontakty novou stránku Kontakty 2. V té udělám změny. Pak deaktivuju Maintenance mode a tak pořád dokola. Vznikne mi zásoba nachystaných stránek, které pak ve finále už jen přejmenuju a zveřejním. Vím, že se při změně šablony uchovává nastavení widgets atd. Ale u jednotlivých stránek to bohužel neplatí…

    Existuje nějaký lepší způsob? Nějaký plugin?

    Díky

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti