Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel oldapolda a poslední změna je stará 5 let, 3 měsíce.
-
Dobrý den , prosím Vás, při manuálním obnově dat používám FTP klienta Fillezila a nevím jestli můžu rovnou ze serveru přesunout soubory zpátky na jiné místo na server.
A musím obnovit komplet vše, nebo stačí jen něco.
V záloze jsou položky viz obr.
děkuji moc Olda
Dobrý den, kopírovat přes ftp klienta soubory na serveru si myslím, že nejde… Záleží co chcete obnovit. POkud wordpress, překopírujte všechno kromě složky wp-content
a souborů wp-config.php
a .htaccess
. Pokud chcete obnovit šablonu (nebo plugin) a nezasahoval jste do jejich souborů (nebo máte child theme) můžete překopírovat všechny její soubory (stejnou verzí). Nastavení a data vám zůstanou.
děkuji, přehrál jsem to, ale nefungovala strana.
Nakonec mně to přehrála podpora Forpsi.
Celé to vzniklo , že jsem tam měl přez WP jeden malý 16×16 Favicon, pak jsem chtěl zadat i pro Iphone….. přez plugin Favicon by RealFaviconGenerator /ikdyž ještě není testován na nový WP) a ten mně tam sice Favicony nahrál, ale potom mně test hlásil, že tam mám i ty staré Favicony…. a nakonec jsem si vymazal celou stránku.
Tak nevím, jak tam dát všechny potřebné favicony a zmazat ty navíc.
Uff Olda
Nemám s tímto pluginem zkušenost, ale předpokládám, že všechny staré favicony budou v media library a tam taky půjdou smazat.
@oldapolda: Moc tomu nerozumím, už je to vyřešeno?
A jen doplněk, na serveru můžete kopírovat a přesunovat soubory a složky pokud se přihlásíte přes zabezpečený protokol SFTP, samotný FTP to neumožňuje.
Pokud jde o ikony, tak v tom mám ještě nejasnosti.
jde o web http://www.kuchynskelinky.cz (už funguje , obnoveno ze zálohy podporou Forpsi)
Jakým testerem mám zkontrolovat favicony?
A jaké všechny bych tam měl mít ?
děkuji Olda
Dobře je to popsané na vzhurudolu
Děkuji Vše vyřešeno.
A zálohování z Forpsi jsem teď použil Total Commander a funguje perfektně.
Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.
WordPress – novinky, návody a zajímavosti