zakoupená šablona – použití na jiné doméně

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) zakoupená šablona – použití na jiné doméně

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Azifaral a poslední změna je stará 7 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30849

    adam17
    Participant

    Zdravím, jde nějakým způsobem znovu použít šablonu, kterou jsem si zakoupil na předchozím webu, na novém, který zrovna stavím?

    Díky.

    #30851

    admin
    Keymaster
    Web

    Podobný dotaz jsme řešili např. zde.

    Oficiálně byste měl mít asi samostatnou licenci pro každý web, ale pokud vím, tak to tak skoro nikdo nedělá :-) Šablona musí být pod stejnou licencí jako WordPress, takže si ji můžete libovolně upravovat a šířit. Problémem budou asi automatické aktualizace, které patrně budou podporovat pouze jeden web, ale s trochu nepohodlí to asi není problém. Není to ani nelegální a asi ani nijak špatné. Nepoužíval bych to pro klienty (měli by mít samostatnou licenci), ale pokud dáte šablonu na dva své vlastní weby, tak tam nevidím problém. Ale je to pouze můj laický názor a uvítám zkušenosti ostatních, např. @azifaral by mohl vědět více…

    #30880

    JKovac
    Participant

    Dobrý den,

    již jsem pár pluginů a šablon zakoupil na Envato Marketu (Codecanyon) a myslím si, že autoři jsou si dost jistí, že se to bude šířit dál. Proto si vlastně nekupujete produkt, ale podporu na určitou dobu. Prostě Vám po 6 (případně 12 pokud si připlatíte) měsících stopnou podporu a aktualizace.

    #30887

    admin
    Keymaster
    Web

    @kovanda: Aktualizace jsou dostupné stále? Nově byla omezena pouze podpora? Ale je to zajímavý postřeh, obecně jsou open-source programy směřovány k poskytování doplňkových (placených) služeb…

    #30893

    Azifaral
    Participant
    Web

    @admin: je to kus od kusu, ale obecně mi to funguje tak, že update pluginů i themes jedou stále, jenom jak píše @kovanda se už nedostanu na podporu. Pak tady je druhá sorta vývojářů jako je např. Elegant themes, kteří poskytnou na rok přístup na všechno s tím, že můžete používat pluginy i šablony neomezeným způsobem a za rok pokud si ten přístup nezaplatíte tak už nebudete mít update. Všechno samozřejmě zůstane funknční, ale bez update. Tak vlastně funguje i Pro verze Nextgen Gallery.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti