Ninja Popups (2 licencia)

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Olympia a poslední změna je stará 8 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24679

    Olympia
    Participant
    Web

    Ahojte, má niekto z Vás skusenosť s týmto pluginom resp. skúsenosť, žeby daný plugin nasadil na dvoch weboch ? Mám ho nasadený na 1 webe a dnes som ten istý plugin nastavoval na druhy web a na moje prekvapenie funguje. Ale ak dobre rozumiem, licencia je len na jeden web, myslel som si, že to bude už samotným inštalačným súborom nejako blokované, že plugin nespustí na ďalšom webe. Tak ako to je ? To si mám “len tak” zakúpiť po 2krát ten istý plugin kvôli podkladu, že mám 2 licencie?

    #24688

    admin
    Keymaster
    Web

    Jde o placený plugin Ninja Popups for WordPress? Pokud jste ho zakoupil na tržišti CodeCanyon, tak můžete nastudovat možnosti licence (a ještě tady).

    Nevím, jestli se nepletu, ale správně by měla být pro každý nový web zakoupena nová licence. Ale nevěřím tomu, že to opravdu někdo dělá :-) A pluginy málokdy obsahují nějaké kontrolní mechanismy, maximálně umožňují nějaké výhody pro registrované licence (zadané licenční číslo v nastavení pluginu). Pokud plugin používáte na svých webech, tak bych to asi moc neřešil, pokud ho přeprodáváte (používáte u klienta), tak bych asi další licenci zakoupil (náklady uhradí klient a bude mít vše v pořádku).

    Ale uvítal bych názor někoho zkušenějšího, protože obecně jsou vlastně pluginy pod licencí GPL, takže se vlastně platí pouze za to, že máte někde (CodeCanyon) dostupné pravidelné aktualizace…

    #24698

    Olympia
    Participant
    Web

    Áno, ide presne o plugin, ktorý uvádzate, zakúpeny na CodeCanyon. Ako pozerám ten odkaz na plugin, ktorý ste uviedli sa končí číslom “3476479” , ktoré obsahuje aj názov .zip súboru pluginu, čo som dostal. Myslel som si, že to je kód môjho konkrétneho pluginu a preto si aj myslel, že na inom webe plugin nepôjde. Tie licencie som si samozrejme prečítal už predtým. Práve preto som sa pýtal, či tu je niekto, kto s jedným zakúpeným pluginom/licenciou funguje na 2 a viac svojich weboch, či to dokážu zistiť, že nie je zakúpená licencia…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti