Yootheme Shelf – nelze uložit změny v šabloně

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Yootheme Shelf – nelze uložit změny v šabloně

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  vasek.vavra a poslední změna je stará 11 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2716

    vasek.vavra
    Participant

    Dobrý den, prosím o radu – do WP 3.5 jsem si nahrál oficiálně zakoupenou šablonu Yootheme Shelf ze srpna 2011. Při změně vzhledu šablony WP oznámí, že “Save failed!” bez jakéholi dalšího upozornění. Čím by to mohlo být? Stará verze šablony, kterou se snažím nahrát do nové verze WP? Nebo oprávnění na složkách šablony? Dával jsem všude 777… Verze šablony Shelf je 1.0.2. Díky za rady.

    #14288

    admin
    Keymaster
    Web

    Šablona Shelf vypadá sice moc pěkně, ale obávám se, že už byla od srpna 2011 několikrát aktualizovaná (našel jsem zmínky o verzi 1.8), nehledě na to, že je vytvořena na základě frameworku WARP, který musí být také určitě s každou novou verzí WordPressu trochu přizpůsoben. Osobně se tedy domnívám, že bude problém v zastaralé šabloně (ve WordPressu 3.4 došlo k některým důležitým změnám v oblasti zpracování šablon (nová třída WP_Theme), takže tam by mohl být třeba problém. Pokud máte ještě přístupy do fóra podpory autorů šablony, tak bych se tam zkusil porozhlédnout. Můžete ji také zkusit nainstalovat na nějakou starší testovací verzi WordPressu (třeba 3.2) a uvidíte jestli funguje. Může to bát jen nějaká malá chybka, ale obávám se, že si budete muset zakoupit aktuální verzi šablony (39 EUR).

    #14289

    vasek.vavra
    Participant

    Ahoj, děkuju za dlouho odpověď, tušil jsem, že tak nějak to bude…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti