XML feed pro jigoshop

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19236

    martinpesout
    Participant

    Zdravím,

    nejsem zatím až tak zaběhnutí ve vývoji pro WordPress. Tak proto píšu zde, s tím, že se snad najde někdo s více zkušenostma :) Hledám konkrétně plugin nebo aspoň postup, jak vygeneroval XML feed pro heureka.cz a zbozi.cz. Na webu je použit eshop pomocí Jigoshop.

    Děkuji za info
    Martin P.

    #23375

    admin
    Keymaster
    Web

    @martinpesout: Podařilo se nakonec nějaký plugin získat? Zvažuji doplnit podporu XML feedu pro Heureka.cz do pluginu České služby (dostupný zdarma) i pro Jigoshop, což by neměl být žádný velký problém (WooCommerce je vlastně pouze fork pluginu Jigoshop)…

    #23377

    martinpesout
    Participant

    Zdarec,

    našel jsem pouze github repozitář s pluginy pro zbozi.cz a heureka.cz u tohoto autora https://github.com/francardenas Nicméně se nejspíš jedná o nedotaženou verzi nebo zastaralou, takže jsem musel kód těchto pluginů upravit. Nyní vše funguje jak má. Pokud bys měl zájem, můžeme se spojit a předal bych ti co mám. Moje úpravy jsou ale ohnuté na danou situaci, kde mám u zboží varianty produktů. Z časových možností jsem plugin neupravoval, aby byl univerzální a fungoval i pro produkty bez variant. Pokud však člověk umí trochu toho PHP, tak by neměl být problém cokoliv doprogramovat.

    Pokud bys měl zájem, tak napiš na nějaké kontaktní údaje co mám u sebe na webu http://martinpesout.cz a předám ti moje úpravy.

    S pozdravem
    Martin P.

    #23381

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky moc za reakci! Jakmile to bude aktuální, tak se ozvu…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti