WPML + Custom Post Type – slug

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) WPML + Custom Post Type – slug

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Azifaral a poslední změna je stará 8 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24221

    Azifaral
    Participant
    Web

    Připravuji další server, kde chci používat WPML a narazil jsem na “prima” chybu u WPML a chtěl jsem se zeptat zda jste to někdo už řešili.

    Mám nainstalovaný WP 4.2CZ a poslední verzi WPML a Custom post jsem zkoušel jak CPT UI, tak Types. Vytvořil jsem si Custom Post Type s názvem Účesy a jako slug nadefinoval “uces”. A teď podle návodu WPML jsem chtěl udělat překlady slugu do jiných jazyků ve Translation Management, ale ejhle tam se mi zobrazilo, že original jazyk je Angličtina a k němu mi šoupnul ten mnou vytvořený slug “uces” a samozřejmě ten mi nedovolí přeložit a povolí mi ostatní jazyky, kde mezi nimi paradoxně je i čeština (z obrázků to je více pochopitelné.)

    Já už jim do WPML psal a tuším, že prostě oni si prostě zjednodušili práci a pro ten plugin WPML String, který vlastně ten překlad vytváří nastavili natvrdo angličtinu jako primary language, což by znamenalo, že celá ta jejich možnost překladu, je pro non-english verze k ničemu. Zkoušel jsem to i obejít, že bych řekl že ten slug je “hairstyle”, ale to nic neřeší, protože ona zase ten CPT plugin ví, že je v dané jazykové verzi = cz a tam mi v češtině tam vytvoří url http://www.mojedomena.cz/hairstyle.

    Jak říkám, už jsem jim psal a jsem zvědav s čím chlapci přijdou, jenom jestli to někdo už neřešil a já tak zbytečně nebojoval s větrnými mlýny :)

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti