wordpress přihlášení

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #23897

    666kubajs
    Participant

    Zdravím nemohu se přihlásit do administrace wordpresu mám blokovaný coklik v přihlašovacim formuláři nevíte někdo jak je mám odstranit přes FTP UČET PŘEDEM DĚKUJI ZA NÁVOD.

    #23899

    admin
    Keymaster
    Web

    Co máte blokované? Objevuje se tam nějaká chyba? Kdy a jak k tomuto problému došlo?

    Patrně používáte nějaký konfliktní plugin nebo šablonu. Pluginy můžete všechny najednou natvrdo deaktivovat, pokud se přihlásíte se na FTP a přejmenujete adresář wp-content/plugins na něco jiného. Pokud to nepomůže, tak můžete zkusit přejmenovat ještě adresář s aktuálně používanou šablonou, tedy wp-content/themes/sablona. Potom by mělo přihlášení bez problémů fungovat a závadné pluginy či šablona nebudou načítány. Chtělo by to ale raději zjistit, jak k chybě došlo, protože to může být jen projev nějakého závažnějšího problému (např. vir či nějaká změna na hostingovém serveru).

    #23901

    666kubajs
    Participant

    Když se chci přihlásit tak mi formulář píše CHYBA: Cookies jsou blokovány kvůli neočekávanému výstupu. Další informace naleznete v manuálu nebo můžete zkusit oficiální fórum podpory (česky – anglicky). dá se to nějak přes FTP UČET OPRAVIT DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ

    #23902

    admin
    Keymaster
    Web

    A zkusil jste výše popsaný postup s deaktivací pluginů a šablony? Podobnou chybu jsme tu už měli a většinou šlo o problém na straně hostingu. Jaký používáte hosting? Jednou to byla patrně chyba poskytovatele hostingu ve spojitosti se starou verzí PHP a podruhé to hosting sám za nějakou dobu opravil.

    #23903

    666kubajs
    Participant

    Problém by mněl být v šabloně ale nevím jak ji přejmenovat problém nastal po instalaci nové šablony

    #23904

    666kubajs
    Participant

    Cose stane když ji smažu uplně z FTP

    #23905

    admin
    Keymaster
    Web

    Dobře a čemu tady konkrétně nerozumíte: Pokud to nepomůže, tak můžete zkusit přejmenovat adresář s aktuálně používanou šablonou, tedy přejmenovat wp-content/themes/sablona na něco jiného. Potom se automaticky aktivuje výchozí šablona Twenty Fifteen a budete se moci přihlásit.

    Pokud ji smažete, tak o ni přijdete. Pokud ji přejmenujete, tak na webu zůstane, ale nebude se načítat.

    #23906

    666kubajs
    Participant

    DÍK UŽ TO MÁM

    #24560

    admin
    Keymaster
    Web

    O jakou šablonu vlastně nakonec šlo?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti