WordPress Download Manager – nejde pridavat/editory soubory

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem WordPress Download Manager – nejde pridavat/editory soubory

Štítky: 

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  niky79 a poslední změna je stará 9 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21746

    niky79
    Participant

    Zdravim, mame uz nejakou dobu (rok a neco) koupenou placenou verzi plugin WordPress Download Manager (http://www.wpdownloadmanager.com/). Dneska jsem ale vlezl do pluginu, ze pridam novy soubor (Downloads -> Add New) a stane toto:

    – stranka pro pridani noveho souboru se sice nacte, ale za chvilku me presmeruje do nastaveni, do casti k zadani licence, ale s touto chybou (je zobrazena na konci stranky v administraci)

    Warning: curl_setopt_array(): CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when an open_basedir is set in /www/sites/5/site32275/public_html/wp-content/plugins/download-manager/wpdm.php on line 730

    Poprave, absolutne nevim, co se deje, a proc to najednou nejede. Na webu se zadne zmeny nedely.

    Plugin jako takovy funguje – stahovani souboru, zadavani kodu pro stazeni, atd., ale proste nejde pridat novy soubor ke stazeni nebo aktualizovat nejaky stary.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti