více sazeb DPH

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #26501

    Gabika
    Participant

    Dobrý den,
    již jsem jednou ohledně sazeb DPH psala, ale problém nemám dořešen. týká se toho, že když máme objednávku ze Slovenska nepočítá se nám na ni DPH. Dívala jsem se na nastavení v administraci a u DPH standardní sazby je kod země CZ – tzn. kde se počítá sazba DPH. Zkoušela jsem to opravit – vymazat, aby se sazba počítala ve všech zemích, ale nejde to. Toto nastavení se neuloží – jen se to točí a nic. Je to v příloze. Dívala jsem se i do dokumentace a nastavení DPH, mělo by to jít. https://docs.woothemes.com/document/setting-up-taxes-in-woocommerce/ Potřebujeme nastavit i nulovou sazbu např. pro Rusko, ale vytvořit další sazbu se mi nedaří. Neuloží se to.

    Můžete mi poradit?
    díky

    #26507

    admin
    Keymaster
    Web

    To je pokračování tohoto tématu?

    Nemělo by se spíše místo mazání české sazby přidat slovenskou sazbu s nulovou hodnotou? Jen nechápu, jestli je možné dodávat zboží bez DPH? To by měl být odběratel také plátce DPH? Klasickému zákazníkovi (neplátci DPH) byste měli dodávat zboží s českou sazbou DPH?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti