Úpravy a přizpůsobení WPEC

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Úpravy a přizpůsobení WPEC

Štítky: 

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  TomasE a poslední změna je stará 10 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3518

    TomasE
    Participant

    Dobrý den,

    prosím o radu, případně kontakt na nějakého experta (pokud u nás takový existuje), kdo má zkušenosti s nasazením WPEC v českém prostředí.

    Mám představu, že bychom rádi zcela překopali nákupní košík tak, aby byl přehlednější a vyhovoval našim požadavkům a zvyklostem – hlavně je potřeba zahrnout možnosti a kombinace způsobů platby (hotovost, dobírka, předem na účet) a způsobů doručení zboží (osobně, poštou, poštou na dobírku, PPL).

    S tím souvisí samozřejmě i logika výpočtů ceny za dopravu závislé na rozměru, hmotnosti a zvoleném způsobu dopravy a platby.

    Následně je třeba zákazníkovi poslat smysluplný a přehledný e-mail s instrukcemi k platbě a dopravě, nakonec by zákazník měl obdržet fakturu v PDF která bude vyhovovat našim skvělým daňovým předpisům.

    Pro účel posílání e-mailů a faktur zatím používáme plugin “WP E-Commerce shop styling”, který ovšem v několika ohledech zásadně nevyhovuje – např. nesmyslně pošle fakturu zákazníkovi hned po objednání zboží a nikoli až po zaplacení, což je v rozporu s daňovými předpisy.

    Díky za případné nápady, či nasměrování.

    Tomáš Ernest

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti