úprava pořadí stránek

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2919

    kubistin
    Participant

    Zdravím,

    jak postupovat? Vkládám pravidelně novou stránku s programem a chci, aby byla první v pořadí. Teď to řeším tak, že u první v minulosti vložené zadám vysoké číslo pořadí a pak postupně snižuji, ale určitě existuje něco vtipnějšího. Pokud má někdo tip, ať se prosím, podělí. Mnohé díky

    Dagy

    #14777

    admin
    Keymaster
    Web

    Možností je několik:

    1) Pokud pravidelně vytváříte nové stránky, není vhodnější je řadit např. podle data vytvoření?

    2) Anebo ještě trochu jinak, není vhodnější používat pro tyto účely příspěvky a řadit je chronologicky do nějaké rubriky?

    3) Pokud chcete z nějakého důvodu zachovat vše v současné podobě, tak je asi nejlepší použít nějaký plugin pro jednodušší řazení stránek, obvykle přesunováním pomocí myši. Podobné téma jsme tu již řešili (sice pro příspěvky, ale uváděné pluginy fungují většinou i pro stránky). Nejlépe z uvedených asi vypadá plugin Post Types Order, ale pluginů existuje mnoho, hledejte klíčové spojení “pages order”.

    Mezi aktuální a dobře hodnocené pluginy patří např. Simple Page Ordering, CMS Page Order, CMS Tree Page View nebo Pages Order.

    Každý z pluginů má trochu jiný interface, takže porovnejte obrázky a dejte vědět, který jste nakonec zvolil…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti