Úprava contactform 7 k rezervaci hotelu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Práce a zakázky Úprava contactform 7 k rezervaci hotelu

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Karban a poslední změna je stará 10 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #5229

    Karban
    Participant

    Dobrý den,

    mám web, kde budou prezentované hotely s možností rarezervování.

    1) Potřeboval bych naprogramovat plugin contactform7 tak, abych mohl mít u daného hotelu tlačítko rezervovat (tlačítko není předmětem úpravy, až další funkce) a po kliku na to tlačítko, aby mě to přesměrovalo na formulář, kde bude automaticky vybraný hotel, ze kterého jsem přišel a na kterém jsem kliknul na rezerovat. Potřebuji také, aby se mi zadání určitého data automaticky nastavilo, kolik nocí se tam chystám být (datum bude vybraný pomocí kalendáře z pluginu contactform7 datepicker).

    2) Potřeboval bych, abych mohl mít i na webu (v sidebaru, třeba na hlavní stránce) tlačítko rezerovovat nyní (tlačítko není předmětem úpravy, až další funkce) a po kliku na tlačítko, abych byl přesměrovaný na formulář, kde bude stejná funkce jako je výše uvedeno (s možností automatického nastavení nocí po vybrání data). Ale dále tam potřebuji funkci možnosti výněru hotelu z již zveřejněných. Mělo by to být vyjížděcí menu, kde bude na výběr hotel řazený dle kategorií, které na webu jsou (Lokalita -> apartmány – i s řazením podkategorií), ale také potřebuji, aby si to četlo z databáze a nemusekl se hotel pokaždé do formuláře přidávat ručně.

    Druhá funkce nebude úplně nutná, ale ta první je potřeba.

    Našel by se někdo, kdo by mi mohl poradit, případně za honorář naprogramovat? ˇUpravy poměrně spěchají, takže se mi prosím ozvěte, pokud budete moci.

    karban.lukas@email.cz

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti