Systémová náročnost bbpress versus phpbb

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Systémová náročnost bbpress versus phpbb

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36639

    flashrad
    Participant

    Zdravím, máte někdo zkušenosti, zda a jak moc se liší náročnost (zatížení serveru) těchto dvou řešení u fóra kde max počet zároveň přihlášených uživatelů bylo 50? Potřebuju pro jeden projekt maximálně snížit cenu hostingu .

    #36643

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak to by mě také zajímalo :-) Místní fórum pohání bbPress a žádný problém s výkonem nemám, hosting za pár desetikorun měsíčně, návštěvnost vcelku vysoká, pár lidí tu je skoro pořád, nevím, kolik jich je přihlášených (registrovaných jsou vyšší tisíce). O phpBB jsem neslyšel nic moc dobrého ohledně výkonu, ale těžko říci, nikdy jsem nepoužíval. Máte nějaký konkrétní problém, např. zpomalování fóra bbPress na konkrétním hostingu?

    #36647

    flashrad
    Participant

    Obnovuju pro jednu kamarádku stránky, které nebyly udržovány 3 roky. Včetně fora phpbb. A jde mi o to jestli má smysl převést to existující forum z phpbb na bbpress. Prý si před tím časem uživatelé stěžovali na výpadky fora a nemožnost přihlášení pokud jich tam bylo víc. Asi to zkusím a dám vědět, jakou zábavu jsem si užil :-).

    #36650

    admin
    Keymaster
    Web

    Mohla to být stará verze phpBB nebo spamboti, těžko říci… Migrace bude zábava, já jsem před lety přecházel ze samostatného skriptu bbPress na plugin bbPress a také jsem si docela užil :-)

    Jinak jsem jsem ale spokojen, moc to neřeším, jen pořád čekám na novou verzi 2.6, která už je několik let skoro hotová :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti