Smysl fora?

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Lukenzi a poslední změna je stará 10 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3535

    Lukenzi
    Participant

    Zdravíčko,

    Rád bych se zeptal (nejlépe admina) jaký smysl má zdejší fórum, když zhruba každá třetí odpověď (obsahující odkazy) zapadne do spamu a když už je schválena, tak se objeví až po velice dlouhé době?

    Nějak mě poslední dobou přestává bavit jakkoliv se zapojovat, protože je opravdu k nasrání, když chce někdo pomoct, stráví spoustu drahoceného času hledáním odpovědí, informací a zkoušením a nakonec jeho post zmizí bůhvíkde a když už se objeví, tak je to většinou až v době kdy je to uživateli hledající pomoc naprosto k ničemu…

    Jistě už se tu probíralo několikrát, že bude nové fórum, ale ono je to už poněkud dlouho a pořád nic. Zdejší antispamové řešení je naprosto k ničemu, nejen že stále umožňuje zakládání účtů spammerům, ale navíc blokuje příspěvky skutečných uživatelů. Jsem tady registrovaný už 2 roky a odpovídal jsem v 369 topicích, moje emailová adresa není v žádném blacklistu a posty neobsahují žádné “nežádoucí” slova – proč je tedy každý třetí post, který napíšu, označen jako spam (nemluvě o tom, že né všechny se zde na fóru později objevili)? Má to vůbec cenu?

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti