Šablona Twenty Eleven – widgety se nezobrazují

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Šablona Twenty Eleven – widgety se nezobrazují

Štítky: 

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  jihra a poslední změna je stará 11 let.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3226

    jihra
    Participant

    Zdravím.

    Jsem totální začátečním ve WP. Upravuji šablonu Twenty Eleven. Zvolím v nastavení šablony, že postranní panel bude např. vpravo. Pak přejdu do záložky “Widgety”. Ve widgetech mám “Vypnutý režim pro správu widgetů se zachováním pravidel přístupnosti webu”.

    Požadovaný widget přetáhnu z pole “Dostupné widgety” do pole “Hlavní postranní panel”, pak dám widget “Uložit”. Pak kliknu na “Zobrazit web” – a ejhle, widget se vůbec nezobrazuje.

    Takže se vrátím zpět do záložky “Widgety”. Zapnu “režim pro správu widgetů se zachováním pravidel přístupnosti webu”. U widgetu, který chci přidat do postranního panelu, kliknu na “add” (přidat). Rozbalí se mi menu. Zatrhnu “Hlavní postranní panel” a “Umístění 1”. Dám “Uložit widget”. V okýnku “Hlavní postranní panel” se mi ten widget objeví. Teď by se mi tedy měl objevit i na webu. Tož kliknu na “Zobrazit web” – a widget opět nikde.

    Pokud ale dám widgety do zápatí, tak tam se mi (i když někdy trošku divně) na webu zobrazí.

    Tož jsem z toho totální jelen.

    Ví někdo co s tím?

    Dík za rady.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti