Rozděleno: Zmizel editor

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  HonzaS a poslední změna je stará 9 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20676

    HonzaS
    Participant

    Zdravím,

    na webu máme taky nefunkční editor. Všechny výše uvedené možnosti jsem zkoušel, ale žádný úspěch. Nevíte čím by to mohlo být?? Ještě přikládám obrázek, jak editor vypadá. Jen bílý obdélník a text v něm je vidět jen po označení.

    Attachments:
    #20679

    admin
    Keymaster
    Web

    Odděleno z původního tématu.

    Editor se rozbil z ničeho nic nebo třeba po nějaké aktualizaci? Chybějící ikonky jsou nejčastěji způsobeny nějaký nekorektním pluginem. Zkoušel jste je všechny deaktivovat? A bílé písmo (které je vidět až při zvýraznění myší) může být zase důsledkem problémů v šabloně (možná má nějaký speciální styl, který ovlivňuje vzhled editoru).

    Opravdu problém přetrvává, i když deaktivujete všechny pluginy, aktivujete výchozí šablonu Twenty Fourteen a vyčistíte cache prohlížeče? Jaký používáte prohlížeč? Jakou máte verzi WordPressu? Jaký používáte hosting?

    #20681

    HonzaS
    Participant

    Editor přestal fungovat po aktualizaci na verzi WP 4. Všechny pluginy jsem deaktivoval, zvolil základní šablonu, vymazal cache prohlížeče, ale změna žádná. Hosting je: Hostingsolutions
    Prohlížeč používám Chrome, ale stejné je to i v Opeře i IE.

    #20682

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak to je podivné, aktualizoval jste WordPress automaticky? Objevují se nějaké chyby v konzoli prohlížeče (klávesa F12 pro Chrome)? Zkusil bych ještě automatické přeinstalování WordPressu (menu Nástěnka – Aktualizace), jestli třeba nedošlo k nějakému problému… Zkuste se také podívat sem, možná by pomohlo vložit do wp-config.php následující kód:

    define( 'CONCATENATE_SCRIPTS', false );

    #20684

    HonzaS
    Participant

    Do wp-config.php jsem již tento kód měl vložený ani to nepomohlo.

    Chyby console ukazuje, ale bohužel z toho nejsem moudrý. Viz obrázek

    Attachments:
    #20686

    admin
    Keymaster
    Web

    Pěkné :-) Zkuste pluginy ještě deaktivovat natvrdo, tedy přepsat název adresáře wp-content/plugins. Zkuste ještě ručně nahrát stažený instalační balíček a všechny soubory na FTP přepsat. Nemáte nějaké speciální nastavení v souboru .htaccess?

    #20689

    HonzaS
    Participant

    Tak bohužel ani toto nepomohlo. V .htaccess nic speciálního není. Takže to vidím na kompletní čistou instalaci WordPressu a postupně všechno nahrát zpět :-(

    #20690

    admin
    Keymaster
    Web

    Nic podobného jsem ještě neviděl a je to dost podivné… Nemůžete poslat přístupy, abych se na to mohl podívat?

    #20691

    HonzaS
    Participant

    přístup jsem poslal

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti