Rozděleno: Příspěvky a události na hlavní straně

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Rozděleno: Příspěvky a události na hlavní straně

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18865

    vlastamacik
    Participant

    Zdravím Vás, dokázal by mi někdo poradit, jak události v Event calendar rozdělit na více stran? Mám tam hodně koncertů a stránkování by mi pomohlo, nebo spíš víc by se mi to líbilo. Stránka je zde: http://hudebni-kluby.info/vstupenky-zahranici/kalendar-koncertu-v-cesku/ předem díky

    #18867

    mirekk
    Participant
    Web

    To je úplně totožný problém, který se řešil včera tady.
    Váš web je tvořen STRÁNKAMI, nikoli PŘÍSPĚVKY. Samozřejmě, že stránky můžete používat, ale platí pro ně omezení, na které odkazuju ve včerejším příspěvku.

    Pokud tedy upravíte koncepci webu a začnete používat PŘÍSPĚVKY, v Event Calendar se jednotlivé akce dají přiřadit do rubrik a ty pak následně zařadit do MENU a vypisovat stejně jako kterýkoliv jiný příspěvek.
    Každopádně bych toto řešení víc než doporučil, jinak stejně jako předchozí tazatel degradujete pěkný redakční systém na složitý editor statických stránek.

    #18869

    admin
    Keymaster
    Web

    vlastamacik: Jaký plugin pro kalendář vlastně používáte? Podle webu to vypadá na Event List? Takže jste vložil zkrácený zápis [event-list] na úvodní stránku? Zatím podle mě není stránkování možné, ale autor s tím počítá do verze 0.7. Pokud chcete omezit výpis událostí, tak můžete použít parametr num_events, ale stránkování stejně nebude fungovat, jen budete mít na úvodní stránce např. pouze 30 nejbližších událostí.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti