Pure PHP Localization

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1065

    n3s4
    Participant

    Funguje, nebo spíše má význam používat tento plugin v nové verzi WP 3.2.1 ? A dále bych se chtěl zeptat jestli neznáte nějaký plugin na návštěvní knihu?

    Děkuji za odpověď

    #8742

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, nic zásadního se nezměnilo, vše je shrnuté v našem článku. Pokud máte dostatečný memory_limit a web se načítá rychle, tak ho asi není třeba používat. Můžete si to ale každopádně otestovat, tedy změřit využitý memory_limit před aktivací/po aktivaci pluginu a porovnat získané hodnoty, případně i subjektivní pocit rychlosti načítání… Uvítáme, když nám sem výsledky napíšete…

    Nejjednodušším řešením pro návštěvní knihu je samostatná stránka, kam mohou čtenáři přidávat komentáře. Můžete si pro stránku vytvořit vlastní šablonu a nepotřebujete žádný plugin. Jinak je často používaný plugin DMSGuestbook, který je ale až zbytečně robustní a mnoho funkcí asi ani neužijete. Ale to samozřejmě záleží na správci webu, co od návštěvní knihy přesně očekává.

    #8743

    n3s4
    Participant

    Děkuji, a ano opravdu to vypadá, že plugin snížil využití paměti. Před aktivováním byla zátěž 39.36 Mbyte z 48 Mbyte a po aktivaci pluginu je zátěž “jen” 33.98 MByte.

    #8744

    admin
    Keymaster
    Web

    Výborně, díky za informace. Občas tento plugin někomu nefunguje, ale to je patrně dáno nastavením hostingového serveru (možná cachování).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti