Propojení pluginů Mingle fórum a Events Calendar

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Propojení pluginů Mingle fórum a Events Calendar

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  azpm a poslední změna je stará 11 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2746

    azpm
    Participant

    Na svůj předešlý dotaz jsem nedostal žádnou odpověď a není divu. Jsem WP začátečník a z tohoto pohledu jsou mé otázky jistě mírně idiotské. Nicméně i přesto bych se rád zeptal na věc, kterou neumím vysvětlit jednoduše. Tedy nejprve fakta, z nichž vycházím:

    1) Mám nainstalovaný WP 3.5 a k němu zásuvné moduly Mingle fórum a Events Calendar.

    2) V nastavení Mingle fóra bylo možné zaškrnout vazbu s běžnými příspěvky. Od té chvíle mám při vkládání nového příspěvku možnost propojit příspěvek s fórem, kde se automaticky založí nové vlákno a pod publikovaným příspěvkem se objeví odkaz směřující právě na ono vlákno.

    3) Vložení nové akce do kalendáře událostí (pomocí Events Calendar) se nechová jako běžný příspěvek a publikovaná akce se zobrazuje pouze v chronologickém seznamu událostí, nikoliv však v seznamu příspěvků. (Což mi i vyhovuje.)

    A teď otázka: Šlo by nějak udělat, aby stejné propojení jako mezi fórem a příspěvky fungovalo i mezi fórem a kalendářem? Tedy aby při publikaci nové akce bylo ve fóru automaticky vytvořeno nové vlákno?

    Je mi samozřejmě jasné, že to mohu udělat mechanicky sám – tedy založit vlákno a do textu pak vložit link. Ale kdyby bylo předpokládáno, že uživatel může být i člověk, který nikdy o html neslyšel…?

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti