Problémy s nahráním šablony

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Problémy s nahráním šablony

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #839

    illu
    Participant
    Web

    Dobrý den, mám nepochopitelný problém.
    Když nahraju šablonu do složky /wp-content/themes/názevsložky/souboryšablony v administrační sekci mi to nenajde nic. Když se snažím instalovat z administrační sekce jakkoukoliv jinou šablonu napíše mi to Nepodařilo se najít adresář WordPressu s uživatelským obsahem (wp-content). Už si vážně nevím rady, proto se obracím na Vás. S pozdravem M.K.

    #7713

    illu
    Participant
    Web

    Tak šablony vyřešeny, ale jde o to, že mi to šlape jen ve složce www/ né v kořenovém adresáři. Tudíž nemohu instalovat pluginy a píše mi to Nepodařilo se najít adresář WordPressu s uživatelským obsahem (wp-content).

    #7714

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký máte hosting? Složka www bývá obvykle hostingem vyhrazena pro nahrání celého webu a nemůžete ho nahrávat přímo do kořenového adresáře. S tím by mohly souviset právě problémy s nenalezeným adresářem WordPressu s uživatelským obsahem (wp-content).

    Pokud se nahraná šablona neobjeví v administraci, tak je častou příčinou to, že jsou soubory ještě v nějakém podadresáři. V samotném adresáři /wp-content/themes/názevšablony/ byste měl vidět alespoň soubory index.php či style.css. Pokud tam nejsou, tak budou až zanořeném podadresáři, který má být správně nahrán do adresáře themes.

    #7715

    illu
    Participant
    Web

    Nene v tom problém není. Mám balíček dynamic s databází od forpsi.com s doménou illu.cz Ručně mi jde nahrát šablony, ale instalovat přímo od WP nejde nic s tou hláškou.

    #7716

    admin
    Keymaster
    Web

    Problém je pouze s instalací šablon nebo i pluginů (a případně aktualizací WordPressu)? Potom to bude klasický problém s automatickou aktualizací, viz náš přehled problémů (váš příklad je hned bod 1). Vyzkoušejte a dejte vědět, zda něco pomohlo. Pokud ne, tak budeme pátrat dále…

    V čem nakonec spočíval vyřešený problém s šablonami, které se nezobrazovaly v administraci?

    #7717

    illu
    Participant
    Web

    Tak já si to budu instalovat všechno stejnak ručně, aspon stoprocentní jistota. Ale mám tu horší dotaz co hoří. Každý kdo se na stránku koukne vidí toto: Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in D:\WWW\PES\illucz\www/wp-includes/pomo/mo.php on line 212 a teprve po F5 se načte stránka. Nevíte prosím? Jinak díky zkusim, jsem rád, že jsem se dočkal odpovědi :))

    #7718

    admin
    Keymaster
    Web

    Je to sice jistota, ale nepohodlná. Kdo automatickou instalaci vyzkoušel, tak už se bez ní neobejde :-)

    Zkuste se v tom trochu pohrabat, případně můžete poslat přístupy a podíváme se na to…

    V čem nakonec spočíval vyřešený problém s šablonami, které se nezobrazovaly v administraci?

    Problém “Fatal error: Allowed memory size…” je místním evergreenem, jde o nedostatek PHP paměti (direktiva memory_limit). Prohlédněte si související témata fóra, kde najdete možnosti jak tento problém řešit (změna u hostingu, úspora paměti, jiný způsob načítání české lokalizace). A dejte vědět jak to dopadlo a co nakonec pomohlo…

    #7719

    illu
    Participant
    Web

    Moc Vám děkuju za rady, ale já jsem strašnej amatér co se tohodle týče. Mojí doménou je spíš grafika. Ke kódování a hrabání se v tom jsem nějak nepřilnul. Myslíte, že by jste se na to mohl mrknout?

    #7720

    admin
    Keymaster
    Web

    Pošlete všechny potřebné přístupy, zajímavý je pro nás hlavně problém s automatickou aktualizací…

    Problém s nedostatkem paměti (memory_limit) budete asi muset stejně vyřešit sám napsáním emailu poskytovateli hostingu, aby vám hodnotu navýšil z aktuálně nedostačujících 16 MB.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti