Problémy s blogem

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Dzirka a poslední změna je stará 2 roky.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #39536

    Dzirka
    Participant

    Nemohu několik dní vyřešit následující problémy. Budu vděčen za jakoukoliv radu. Mám stránky, kde chci mít blog. Pracuji se šablonou Astra v elementoru.

    1) Nemohu za boha najít, kde změnit barvu u fontu. Viz obrázek.

    2) Zbytek stránky dělám v elementoru. Když si hraji s fonty a chci na blogovém příspěvku nějaké písmo změnit, rozhodí se mi i některé texty na jiných stránkách, dělané s elementorem.

    3) Pokud chci změnit barvu pozadí blog postu (Global – Colors – Site Background) Ukáže se změna, ale když to uložím a stránku otevřu samostatně, pozadí má stále původní barvu. Ať dělám, co dělám pozadí nelze změnit.

    4) Blog post je ohraničený v jakémsi barevném boxu (nevím, jak se to nazývá). Ten má ale ostré hrany, což není estetický. Je možnost udělat hrany zaoblené. Stejně jako okno, kde lidi nechávají komentáře. I to vypadá ošklivě a hranatě. hledám návody a nic.

    Překvapilo mě, že je tak snadný s elementorem udělat hezký design stránek, ale jakmile chci udělat design příspěvku, tak tam už elementor nelze použít a ty možnost i jsou tam značně omezené. Budu rád za jakoukoliv radu nebo klidně mě nasměrujte na nějaký návod.

    Attachments:
Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti