Problémy při importu XML

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  zemq a poslední změna je stará 11 let.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3278

    zemq
    Participant

    Zdravím vás všechny,

    potýkám se posledních pár dnů s problémem, který se týká importování xml feedu pomocí pluginu WP All Import. Používám ho zejména na jeden svůj slevový agregátor a jsem s ním vcelku spokojen. Před časem jsem přesunoval web na jiný hosting a objevila se chyba, se kterou si nevím rady. Affil programy, do kterých jsem zapojen začaly najednou registrovat třeba i 10tisíc kliknutí na odkazy za den, přestože reálně na webu bylo např. jen 15 lidí. Jak mi napsali z jednoho z nich, tak dochází k “plošnému skenování odkazů a velké zátěži jejich serverů” a to tedy právě při samotném importu. Vyzkoušel jsem několik verzí pluginu (od 1.xx do nejnovější 3.xx), ale výsledek je stále stejný. Kontaktoval jsem jak provozovatele hostingu tak autora pluginu, ale chyba prý není na jejich straně. Stejně tak jsem zkoušel najít pomoc na různých fórech, ale bez úspěchu. Hosting měnit moc nechci, protože mi dalo hodně práce najít takový, který splňuje většinu mých představ. Ale vypozoroval jsem například, že Post Afilliate Pro je imunní (tzn. že se kliky nenačítají), protože eHub.cz ani affil Vykupto.cz mi problémy nedělají. CJ.com a další affily bohužel ano.

    Chci se tedy zeptat, zda se někdo setkal s něčím podobným a zda někdo tuší, jak tomuto plošnému skenování zabránit nějakým vlastním zásahem (pravděpodobně totiž nedonutím provozovatele hostingu ke změně) např. v nastavení wp anebo jakkoliv jinak.

    Budu vděčný za každou radu, protože nemám příliš času na ruční aktualizaci feedů a automatizace by mi pomohla.

    Dík Zemq

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti