Problémy po aktualizaci WP

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22145

    Maro
    Participant

    Nemůže, prosím někdo poradit, nebo nemá někdo podobný problém? Pravděpodobně poslední automatická aktualizace mi rozku.vila všechny weby s eshopem. U každého problém s administrácí, ale u každého jinde, někde se nemůžu dostat na stránku pluginů, jinde do nastaveni woocommerce atd – prázdná bílá stránka. Nepomohlo absolutně nic. Deaktivace všech pluginů, kompletní obnova, htaccess čisté, nic, nic, nic.

    #22146

    admin
    Keymaster
    Web

    Myslíte automatickou aktualizaci na WordPress 4.1.1, která proběhla sama před několika dny? Ta by žádné problémy způsobit neměla? Po deaktivaci všech pluginů a aktivaci výchozí šablony Twenty Fifteen web musí začít fungovat. Pokud tomu tak není, tak je problém s hostingem nebo mohl být web třeba napaden. Bílá stránka se také objevuje pokud je třeba nedostatek paměti (memory_limit).

    #22147

    Maro
    Participant

    Napadení mě taky trošku straší, ale to by musely být napadeny 3 weby. Problém z hostingem je velice nepravděpodobný, každá web je jinde.

    #22148

    admin
    Keymaster
    Web

    Šablony jsou také různé? Opravdu šlo jen o “malou” aktualizaci z verze 4.1 na 4.1.1?

    #22149

    Maro
    Participant

    V každém případě problémy nastaly po této automatické aktualizaci. Tyto automatické aktualizace nelze zákázat, že?

    #22152

    admin
    Keymaster
    Web

    Zakázat je sice lze, ale chyba bude určitě někde jinde. Je možné to někde vidět na konkrétním příkladu, který bychom mohli otestovat? Můžete mi poslat přihlašovací údaje (FTP + administrace), zkusím se na to podívat…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti