Přihlašování na web

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Michal Janata a poslední změna je stará 7 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29286

    Michal Janata
    Participant
    Web

    Ahoj,

    řeším teď pár problémů s přihlašováním na web. Máme Google skupinu s emaily cca 250. Chci nějak dostat ty emaily do přístupové tabulky do WordPressu. Nebo do nějakého pluginu.

    Následně povolit registraci s tím, že jen uživatelé kteří vyplní stejný email jako bude v exportu (nebo časem třeba i přístup přes API Googlu, aby se to automaticky synchronizovalo) z té Google skupinu budou skutečně zaregistrování. Ti kteří tam nebudou, tak aby jim to hodilo nějakou hlášku (kterou budu moct třeba sám upravit, aby věděli co dělat, pokud na ten web mají mít přístup). Emaily ve skupině jsou všelijaké, takže to třeba přes plugin “Google Apps Login” řešit nepůjde.

    A časem i propojení těch účtů třeba s FB účtem, ale aby to FB nesloužilo k registraci, ale jen přihlášení po propojení. Kdo nebude mít nejdřív vytvořený lokální účet, pak v administraci propojený, nebude moct to FB používat. Ale tohle v první fázi potřeba není.

    Dokázal by někdo poradit, jak na to?

    A nebo nějaký hromadný import uživatelů?

    Co myslíte?

    Děkuju :-)

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti