povinné pole pri registraci

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  pouchyn a poslední změna je stará 13 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #810

    pouchyn
    Participant
    Web

    ahoj , mam snad jedinej a posledni problem se kterym si nevim sam rady. chtel bych, aby pri reg noveho usera bylo povine jeste jedno pole a nevim jak to udelat. nevite nekdo jak na to? ozelim treba AIM nebo tak. thx

    pouzivam WP 3.0.1. s theme my login + nejake dalsi pluginy na http://www.tarock.cz a jsem uplnej zacatecnik

    #7585

    admin
    Keymaster
    Web

    Plugin Theme My Login řeší spíše jen vzhled registrační/přihlašovací stránky (+ další věci okolo).

    Pokud jsem to ale pochopil, tak chceš hlavně přidat ještě jedno zcela nové pole, kde by uživatelé museli vyplnit nějakou informaci, např. telefonní číslo? Nebo chceš použít jen některé pole, které už je v profilu definované, např. právě AIM?

    Na podobné věci se hodně používá plugin Cimy User Extra Fields, který umožňuje přidávat zcela nová pole (podívej se na Screenshoty). Ale nevím, jak se bude snášet s pluginem Theme My Login, asi bys ho s ním musel nahradit.

    Pak existuje i méně známý plugin Simplr User Registration Form, který je trochu složitější na implementaci, ale lze s ním udělat různé registrační/přihlašovací formuláře pro různé uživatelské úrovně.

    Pokud to nestačí, tak zkus ještě trochu podrobněji popsat, čeho chceš konkrétně dosáhnout…

    #7586

    pouchyn
    Participant
    Web

    stacilo tak malo :-) mnohokrát dík. plugin cimy user extra fields spolupracuje s theme my login se stejnym poradim aktivace. pak stacilo v tml odskrtnout vlastni heslo a uz jen nastavim cuef. jeste jednou dik

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti