Pomoc s troma úpravami

Štítky: 

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  KilJeaden a poslední změna je stará 11 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2927

    KilJeaden
    Participant

    Zdravím,

    chcel by so Vás poprosit o pomoc s 3 problemami alebo skor upravami mojho wordpresu.

    Na mojom wordprese mam nainstalovanu tuto temu (konkretne ciernu)

    http://www.wordpressthemesbook.com/wtb-video-theme/

    odkaz na demo

    http://www.wordpressthemesbook.com/demo/wtb-video/index.php?wptheme=WTB+Video+Black

    A ake su moje problemi (upravy).


    1. Ide o to ze ked dam zobrazit katerorie cize videa v kategorii, nie je problem ak mam v kategorii 200 videi a na stranu je nastavene aby zobrazovalo 20 tak mi zobrazi 20 + ukaze ze este je dalsich 10 stran cez ktore mozem chodit a pozerat.

    Problemom je ale to ze ked dam zobrazit znacky/tagy tak tam mi zobrazi iba 20 videi (pocet ktory ma zobrazit na jednu stranku) a dost ziadne ze dalsia strana alebo daco podobne.

    A ja by som potreboval aby aj v tagoch/znackach zobrazovalo vsetky videa stranu za stranou nie len tolko kolko sa vojde na jednu stranu.


    2. Dalej by som potreboval spravit taku vec ze ked kliknem na daktoru kategoriu alebo znacku (tag) tak v hornej casi stranky povedzme kde pise nazov stranky len na pravo by boli odkazi na ktore ked by sa kliklo tak by zobrazilo videa zoradene podla najpozeranesjie, najnovsie (toto by bolo defaultne) a najdlhsie videa. Tieto odkazi by som samozrejme potreboval v kazdej kategorii, kazdom tagu (znacke).


    3. Potreboval by som info ako viem spravit stranku kde by mi zobrazilo vsetky vide na stranke defaulte zoradne od najnovsich po najstarsie s tym ze by na tej stranke boli odkazi ktore popisujem v bode 2.

    Ak by bol dakto ochotny sa pozriet na tuto sablonu (temu) a pomoct mi ako spravit tieto tri veci budem mu velmo velmo vdacny.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti