Plugin s vlastními shortcody

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  a.homutova@crif.com a poslední změna je stará 6 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33006

    a.homutova@crif.com
    Participant

    Zdravím,

    spravuji web, který se týká všech světových států. Ke každému státu máme údaje o dostupnosti různých služeb apod. Tyto hodnoty se ovšem v průběhu mění. Aktuálně máme tyto údaje zmíněné v interaktivní mapě, formuláři a v tabulce. Každá změna pro mě znamená, že musím stát po státu procházet všechny tři umístění a ručně údaje měnit (a to navíc v české a následně i ve slovenské verzi, takže celkem 6x). Chtěla jsem se zeptat, jestli existuje plugin, ve kterém si nastavím seznam prvků a k nim vygeneruji shortcody tak, abych ve výsledku při jakékoliv změně údajů mohla pouze změnit údaje v tomto seznamu a ty by se pak díky shortcodům automaticky propsali všude, kde by byly zmíněné.

    Příklad:
    V rámci pluginu bych si například zvolila pole “ČR – offline služby” do hodnoty tohoto pole bych zadala třeba “2 – 3 dny” a zvolila bych si k tomuto poli shortcode např. [cr-off]. V případě, že bych pak tento shortcode použila např. v tabulce, zobrazila by se mi daná hodnota, teda “2 – 3 dny”.

    Předem děkuji za odpověď.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti