Plugin pro přehrání videa, počítadlo příspěvků autorů, přepínání stránek

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Plugin pro přehrání videa, počítadlo příspěvků autorů, přepínání stránek

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Pepaaa a poslední změna je stará 10 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3336

    Pepaaa
    Participant

    Dobrý den,

    chtěl jsem zde požádat o pomoc při vyřešení tří problémů, které mi u WordPressu nastaly. Jedná se o web http://www.video-filmy.cz

    1. Plugin pro přehrání videa

    – Potřeboval bych nějaký plugin, který na webu umožní přehrávat videa z youtube. Jedná se vlastně o to, že při vkládání příspěvku zadávám odkaz na youtube. To video se zobrazí po kliknutí na náhledový obrázek v příspěvku, já však potřebuju, aby se nespustila stránka youtube, ale aby vyskočilo okno a video se přehrálo na mém webu. Ví někdo o nečem takovém?

    2. Počítadlo příspěvků autorů

    – Jelikož se příspěvky s videem nevkládají klasicky přes články, ale šablona má své vlastní vkládání, potřeboval bych vědět jaký kód použít, aby se ten vložený příspěvek přiřadil k autorovi tak, aby se u něho zobrazoval počet přidaných příspěvků.

    3. Přepínání stránek

    – Na hlavní stránce mi blbne přepínání. Když chci kliknout na starší příspěvky, zobrazí se stránka že nebylo nic nalezeno.. jak prosím tento problém vyřešit?

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti