Plugin + a –

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Danoss a poslední změna je stará 11 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3116

    Danoss
    Participant

    Dobrý den, existuje plugin nebo nějaká úprava v šabloně která mi do wordpressu přídá dvě tlačítka + a – , rozbalit a sbalit ? Především do VZHLED—->MENU a také do VZHLED—->MENU—->A TAM VLEVO MÁM RUBRIKY TAK DO TOHO. Dík za odpověď.

    #15172

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Kam ty tlačítka má přidat? Do hlaviček jednotlivých oddělení kde se přidávají položky, či kam? Moc jsem podle tvého popisu nepochopil oč jde, ale jestli myslíš tyto bloky pro nastavení menu, tak je ve WP funkční rozbalování a sbalování pomocí šipek, které se objeví po najetí myší nad hlavičku bloku s nastavením. Pokud myslíš něco jiného, obávám se že to budeš muset trochu rozvést.

    #15174

    Danoss
    Participant
    #15175

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Aha, tak to ti bohužel nepomůžu, a obávám se že na to plugin nebude, anebo jen ve velmi omezených možnostech. Navrhuju smířit se s tím jak je to doteď (anebo bude). Třeba něco implementují do příštích verzí WP…

    #15176

    admin
    Keymaster
    Web

    Čím se toto vlákno liší od tohoto? Nezakládejte prosím duplicitní dotazy…

    Další podobné dotazy jsem nalezl tady a tady. Nikde se neobjevila žádná odpověď, a to zejména proto, že:

    1) Máte špatně navrženou strukturu webu. Rubriky jsou vlastně hierarchická taxonomie a slouží k logickému seskupování příspěvků do tematických skupin. Pokud už to má být rubrika, tak by měla být rubrika pouze “Grimm”. Není žádný důvod vytvářet podrubriku “Série 1” a ještě k tomu další podrubriku “Epizoda 1”. Jaký to má proboha důvod? A to nebudu ani zmiňovat negativní dopad na výkon webu (stovky rubrik a podrubrik).

    2) I kdybyste trval na stávající struktuře webu, tak podobné věci podle mě nepatří do navigačního menu. V menu stačí mít rubriku “Grimm” a podrubriky první úrovně “Série 1”. A až po kliknutí na “Série 1” se může na stránce zobrazit přehled všech epizod. Nemusíte cpát všechno do menu.

    3) Tvorba vlastního menu se ovládá velmi dobře, pokud máte několik desítek položek. A proto zatím neexistuje žádný zmiňovaný plugin, existovat nebude a ani vývojáři WordPressu to nebudou určitě řešit. Nikdo ho nikdy nepotřeboval, protože si nikdo nechce hrát se stovkami různých položek na jedné stránce. Nehledě na to, že určitě narazíte na problémy s ukládáním menu, kde bude velké množství položek.

    Obávám se, že používáte plugin JQuery Accordion Menu Widget, který zobrazuje rubriky v rozevíracím menu a tomu jste přizpůsobil logiku celého webu (zbytečné rubriky a podrubriky). To je ale velmi špatný postup, který se do budoucna určitě nevyplatí. Nejdříve si někde na papír nakreslete, jak by to mělo celé logicky vypadat (aneb stránky, příspěvky, rubriky, štítky, možná i nějaké taxonomie) a až poté můžete řešit, jak to bude vypadat na webu a hledat rozevírací menu.

    Každopádně, pokud jsem argumenty nepřesvědčil, tak existují pluginy, které do vlastního menu přidávají další podrubriky či příspěvky automaticky, prozkoumejte prosím podobné vlákno, kde najdete i tipy na podobné pluginy.

    #15177

    Danoss
    Participant

    Jo díky za radu ale stejně jsem to udělal jinač, vyřešil jsem to pomocí subdomen ale tim pádem se mi tu objevil další problém, na každé subdomeně chci mít stejnou šablonu TwentyTwelve ale jiné barvy, takže když to upravím tak se mi to změní úplně na všech subdomenach. Když jsem si udělal kopii té šablony twentytwelve a přejmenoval jsem ji na “TwentyTwelve Grimm” a nastavil ji na tu jednu subdomenu tak se mi vůbec nezobrazovaly style.css. Nevíte někdo co s tím ?

    #15178

    Danoss
    Participant

    už nic vyřešil jsem to když jsem přejmenovat to Twentytwelve na twentytwelve grimm tak to byla chyba mezi tím nesmí být mezera.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti