Jak do (pod)menu dostat názvy příspěvků prosím?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Jak do (pod)menu dostat názvy příspěvků prosím?

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mirpav a poslední změna je stará 11 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2220

    mirpav
    Participant

    Rád bych měl menu, v základní úrovni z rubrik (to je snadné, základní nastaení), ale když na položku menu (tedy rubriku) najedu, rád bych viděl NÁZVY PŘÍSPĚVKŮ z této rubriky.

    Příklady:

    – najedu na základní položku menu “Můj přístup” a uvidím tam názvy článků z této rubriky

    – nebo najedu na “BLOG” a vidím tam názvy např. tří posledních příspěvků z BLOGu

    Jak tohle prosím udělat? Když to budu dělat přes statické stránky (které jsou v administraci vkládat do menu), tak popřu celý redakční systém a budu vše dělat ručně na více místech. Tak snad se najde cesta…

    Díky moc, Mira

    #12849

    admin
    Keymaster
    Web

    Menu by nemělo mít příliš mnoho položek, jde podle mě zejména o základní navigaci návštěvníků. Ale jde to i automaticky s příspěvky, použít můžete např. plugin Category Posts in Custom Menu. Stačí do submenu přidat ještě jednou stejnou rubriku, která už tam je a zaškrtnout příslušné pole, aby se místo rubriky zobrazovaly příspěvky zařazené do této rubriky.

    Dodám ještě další tipy:

    1) Do vlastního menu můžete ručně vkládat i příspěvky. Pokud je nevidíte v nabídce levého sloupce, tak je musíte nejdříve povolit, což provedete pomocí nastavení v záložce “Nastavení zobrazených informací” (pravý horní roh administrace WordPressu).

    2) Pro stránky (rubriky a další vlastní typy obsahu a taxnomie) a automatické přidávání vytvořených podstránek do menu pak můžete použít výborný plugin Add Descendants As Submenu Items.

    #12850

    mirpav
    Participant

    Moc Vám děkuji za komplexní odpověď, určitě některá z popsaných cest můj požadavek vyřeší. Ještě jednou díky za rychlost a vstřícnost, MP

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti