Pár českých slov v AJ emailu woocommerce

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Pár českých slov v AJ emailu woocommerce

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  shok a poslední změna je stará 3 roky, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #38607

    shok
    Participant

    Dobrý den,

    mám eshop (a celou stránku) v AJ, po instalaci pluginu pro fakturoid (toret) mi tento plugin do emailu pro zákazníka vložil několik českých slov na stažení faktury, které ani po několika dnech pídění a nervů nedokážu změnit. Podle návodu jsem to nezvládl, buď jsem lama a dělám něco špatně, ale spíš bych řekl, že tu vsuvku pluginu nemůžu najít a standardním postupem nelze změnit. Z toretu mi poslali právě jen odkaz na postup na wplama, který je buď nedostatečný, nebo problém přesahuje běžné postupy, s odůvodněním, že plugin toretu je jen pro CZ/SK prostředí. 

    Už jsem z toho zoufalý, dokážete někdo prosím poradit (polopatický) postup, jak lze změnit několik slov v emailu? Pluginy na editaci emailů dokážou měnit jen vzhled, nikoli text (jak jsem osobně vyzkoušel) a postupem změny kódu a vložením do šablony se mi to nedaří, protože ty řádky, které tu českou větu vloženou pluginem toretu dělají, prostě ani za nic nemůžu najít a už začínám pochybovat, že tam vůbec jsou a krpa je v něčem jiném.

    Za jakoukoli radu budu velice vděčný, vše ostatní už mám hotové, jen těchle pár českých slov v anglickém emailu mě vytáčí.

    Díky.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti