Nezobrazují se články + v rubrikách jen úvod článku?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nezobrazují se články + v rubrikách jen úvod článku?

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #767

    GoodJoy
    Participant
    Web

    Zdravím,

    mám docela velký problém (který nejspíš bude zakopaný v nějaké ptákovině). Na úvodní stránce (http://www.divabaze.cz) se mi nezobrazují články. Ovšem pokud si rozkliknu jednotlivé kategorie (http://www.divabaze.cz/category/feature/) najednou se všechny zobrazí. Čím to je? Všechny pluginy jsem vypl, stále se nic neděje. Kde by mohl být problém? (šablona Tribune)

    Potřeboval bych, aby se mi po rozkliknutí rubriky zobrazovaly pouze náhledy fotek a začátek textu. Zkoušel jsem googlit, ale nejsem z toho moudrý… Existuje někde nějaký jednoduchý návod?

    S díky

    GoodJoy

    #7402

    admin
    Keymaster
    Web

    Patrně problém s nějakým nastavením šablony, ale koukal jsem, že se články na úvodní stránce už zobrazují, takže by to mělo být vyřešeno. V čem byl nakonec problém?

    Problém se zobrazením pouze úvodní části textu můžeš vyřešit vkládáním značky pro pokračování textu. Potom bude článek ve výpisu obvykle zobrazován pouze k této značce. Další podrobnosti nalezneš v našem článku.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti