Nevíte o vhodném řešení?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Projekty, akce, diskuze Nevíte o vhodném řešení?

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  JAK39 a poslední změna je stará 8 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #26877

    JAK39
    Participant

    Ahoj,

    nevíte někdo o šabloně ve Wordpresu, nebo jiném prostředí, kde by se dalo vytvořit snadno následující:

    Vstupní stránka, kde se uživatel zaregistruje. Po registraci bude moct doplnit do předdefinovaného formuláře záznamy + vložit fotografie. Takových záznamů do předdefinovaných formulářů bude moct vytvořit více. Předpokládám pravidelné vstupy dat cca 1-2x za měsíc. Co vloží, bude mu přístupné v nějaké uživatelsky (graficky) přívětivé podobě (odkazy na jednotlivé záznamy + po rozkliknuté se otevře detail).
    Bude to takový jeho deník, jednotlivé záznamy označené datem vložení s možností prokliknout se na detail + pak nad tím asi postavit nějaké reporty, které si bude moct uživatel vygenerovat ze svých dat za delší období.

    Dále bude existovat hlavní strana pro všechny uživatele, kde budou filtry, přes které se ostatní uživatelé dostanou k předdefinovaným záznamům jiných uživatelů (pokud ti zveřejnění ve svém profilu povolí). Na této straně bude možné vyhledávat a třídit záznamy jednotlivých uživatelů. Něco jako stránky autobazaru, kde zadáte vyhledávací kriteria a podle nic získáte výstup relevantních položek.

    Podle mě to není zase tak nic složitého a skoro bych řekl, že již na to existuje hotové (nebo skoro hotové) řešení. Nevíte o něčem.

    Vím, je to podobné třeba Facebooku, nicméně já potřebuji zadávat pouze předem jasně definovaná data do poměrně striktního formuláře (monotematický web) a výstupy pak bude na hlavní straně veřejný (ne jen pro přátele apod.) a snadno filtrovatelný, podle předem definovaných polí ze zadávacího formuláře (které budou jednotliví uživatelé doplňovat).

    Pokud není popis jasný, rád upřesním.

    Díky za typy
    JK

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti