Nejdou mi aktivovat plundingy

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nejdou mi aktivovat plundingy

Zvolené téma obsahuje celkem 14 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  AKM a poslední změna je stará 11 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (z celkem 15)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2569

    AKM
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    můžete prosím někdo poradit.

    Po nahrání plundingu mi tento nejde aktivovat. Domníval jsem se se že je to chyba jednoho plundingu, zkoušel jsem jich více a žádný nejde aktivovat.

    #13794

    AKM
    Participant
    Web

    Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /stor2/toulkyse/html/wp-includes/class-simplepie.php on line 4193

    Objevuje se mi toto přitom jsem už odstranil všechny pluningy a a z fotografií jsem nechal jen to co je v příspěvcích.

    #13795

    forest1291
    Participant
    Web

    Nedostatek paměti – třeba přejít na plus program hostingu.

    #13796

    admin
    Keymaster
    Web

    Nemáte dostatečnou paměť (aneb memory_limit). Jaký používáte hosting? Musíte poprosit o navýšení paměti (případně doplatit vyšší tarif) nebo zkusit nějakou paměť ušetřit. Na fóru jsme to už řešili mnohokrát.

    #13797

    AKM
    Participant
    Web

    To je právě to co mě zaráží mám http://www.web4u.cz/ program Optimal velikost 20GB a mám obsazeno něco oko 700MB konkrétně 646MB

    Přesně co mi píšete mě napadlo hned ze začátku tak jsem vše kontroloval

    #13798

    admin
    Keymaster
    Web

    Zaměňujete prostor na disku s PHP pamětí (aneb memory_limit). Pokud máte ale zmiňovaný, vcelku “nabušený” program Optimal, tak požádejte podporu, aby vám navýšili memory_limit z 32 MB na alespoň dvojnásobek. Vzhledem k ceně jakou platíte by to podle mě neměl být problém…

    #13799

    AKM
    Participant
    Web

    Aha už jsem jim napsal tak uvidíme.

    Děkuji

    Macháček

    #13801

    Lukenzi
    Participant

    Admin: To jako fakt mají 32M za 2,5 tisíc ročně? Nějak to nemůžu na jejich webu najít… Jestli jo tak to už by byla lepší i Endora zadarmo :D

    #13802

    AKM
    Participant
    Web

    Ano 2500,-ročně.

    Požádal jsem je a zvedli mi to bez problémů na maximum pro Optimal což je 128M.

    Jen tak pro info nevíte kolik má Endora. Mám u ní registrovanou jednu doménu 2řádu http://www.akmholding.cz/ a několik domén 3 řádu na Free a vyskytují se tam podobné problémy. Když je to zadarmo tak jsem to moc neřešil – prostě jsem přeinstaloval wordpress,ale připravuji několik projektů, které chci postupně dát na placené hostingy.

    Děkuji

    #13803

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, free verze Endory má limit pouze 48 MB, takže se tam mohou podobné problémy objevit. Stačí ale navýšit na program Plus, který má memory_limit už 128 MB a stojí pár korun měsíčně.

    P.S. Endora je v současné době sponzorem tohoto fóra, což však neznamená, že bychom tento hosting nějak “protěžovali” :-)

    #13804

    AKM
    Participant
    Web

    Já jsem s Endorou též spokojený, možnost vyzkoušet si zadarmo některé projekty a pokud se osvědčí lze přejít pak rozsáhlejší placenou verzi je pro mne výhodná.

    Takže bych s těmi projekty rád zůstal u Endory.

    Akorát škoda že při postupném zvětšování projektů se stejně časem stane velikost i Mega hostingu u Endory nedostačující a bude zapotřebí vyhledat jiný typ hostingu.

    Moc děkuji

    #13805

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, pokud nějaký z poskytovaných parametrů nedostačuje (např. velikost databáze), tak bude asi později nutný přesun. Ale myslím, že pro nějaký standardní projekt lze na tomto hostingu mnohé ustát, a to i s poměrně velkou návštěvností. Vše ale záleží na mnoha aspektech, důležitá je také optimalizace webu. Každopádně Endora se myslím sama profiluje spíše pro začínající projekty a myslím, že pro větší projekty má stejná firma určený hosting Stable.

    #13806

    AKM
    Participant
    Web

    Tak to zní zajímavě.

    Moc děkuji

    #13807

    admin
    Keymaster
    Web

    karelantoninmachacek: Existují ale i další firmy, kde můžete hostovat velké projekty. Mimochodem, jak jste spokojen s provozem webů na Web4U?

    Lukenzi: Také jsem na webu informace o hodnotě memory_limit nikde nenašel, což asi není ideální. Ale u podobných firem s dražšími cenovými programy je to časté, většinou tam mají nějaký základ, ale na požádání navýší téměř cokoli podle aktuální potřeby…

    #13808

    AKM
    Participant
    Web

    S Web4U jsem spokojen až na pár drobností třeba to že nemají hosting zdarma a domény třetího řádu zdarma, v některých směrech je proti Endoře trochu horší administrativa webu, ale jsem amatér možná profesionál by se na to díval jinak.

    V blízkém budoucnu uvažuji spíše o serverhostingu případně koupě vlastního serveru. Docela by mě zajímalo jaký na to máte názor.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (z celkem 15)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti