Zvolené téma neobsahuje zatím 1žádnou odpověď. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna je stará 10 let, 5 měsíců.
-
Ahoj, opět jsem tu s problémem. Nejde mi nainstalovat wordpress. Jde o doménu co.uk
Wordpress mám nahraný v adresáři www/ na serveru, ale po zadání adresy mi to vyhodí chybu: “You don’t have permission to access / on this server.” a dál se nepohnu.
Setkal se s tím někdo? A případně, jak jste to vyřešili?
Děkuji za rady
Dobrý den,
opravdu NAINSTALOVAT? Máte tedy nahrány pouze instalační soubory, nebo přesouváte web?
Mám nahrané instalační soubory wordpressu, chci instalovat – na serveru předtím nic nebylo.
A mohu se zeptat co je to za doménu? Funguje aspoň klasika
www.vašedoména.cz/license.txt
Doménu bych veřejně sdělovat nechtěl. Ale ani toto nefunguje a přetrvává stejná chyba.
Tak to je divné. Chyba kterou jste psal je většinou zobrazena pokud není nalezen index…, ale textový soubor to zobrazí vždy. Co aspoň používáte za hosting? Složka www je tam povinná?
Přesně tak, tato chyba se zobrazuje když tam nejsou žádné nahrané soubory. Patrně jste je nahrál někam jinam než je směrovaná doména. Jaký používáte hosting? Zkuste to prověřit, ale není to problém WordPressu, můžete na FTP nahrát libovolný soubor, ale na webu se patrně nezobrazí…
Zkoušel jsem nahrát všude soubor aaa.txt a po zadání url do prohlížeče mi vyjede stejná chyba.
Ano, protože je doména patrně směřována někam jinam, respektive soubory nahráváte tam, kde se nezobrazují. Nebo je to nějaká restrikce na straně hostingu…
Tak je to vyřešené. Bylo prý špatně nastavené dns :) Děkuji
Díky za odpověď :-) Takže soubory byly nahrané správně, ale doména ještě odkazovala na nějaké staré umístění, kde žádné soubory nebyly…
Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.
WordPress – novinky, návody a zajímavosti