Náhled příspěvku na sociálních sítích

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Náhled příspěvku na sociálních sítích

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Aphrael a poslední změna je stará 8 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25761

    Aphrael
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    na svých stránkách využívám šablonu Twenty Thirteen a plugin Jetpack, který využívám na publikování nových článků také na sociálních sítích (skrze funkci Publicize) – zejména tedy na Facebooku. V šabloně nevyužívám “náhledový obrázek”.

    Můj problém spočívá ve zřejmě náhodném doprovodném obrázku, který je přiložen na Facebook spolu s připraveným textem. Rád bych měl kontrolu nad zveřejňovaným obrázkem.

    Je jedno, jaký obrázek do článku vložím jako první či poslední. Plugin zřejmě sám vyhodnotí nějaký “nejvhodnější” obrázek, přidá k němu mnou zadaný text a takto to zveřejní na Facebooku.

    Při prozkoumávání kódu jsem v HTML souboru nalezl zřejmě onen problém:

    <!-- Jetpack Open Graph Tags -->
    <meta property="og:image" content="link na zveřejněný obrázek na FB" />

    Mohl by mi někdo potvrdit moji domněnku, že právě tento řádek může za zveřejněný obrázek? A pokud ano, můžu tuto část před zveřejněním článku ještě nějak změnit dle svých představ?

    Využívám na svých stránkách i funkci “Related”, která zobrazuje u právě prohlíženého článku “náhled” nad podobnými články. I zde mohou být nějaké menší obrázky. Ale ty jsou pro změnu také jiné než ty, které se přidávají na Facebook. Jde i tyto obrázky nějak změnit? Má někdo nějakou zkušenost?

    Děkuji

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti