Memory limit

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Azifaral a poslední změna je stará 8 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24840

    Azifaral
    Participant
    Web

    Trošku obloukem se vrátím k mému problému týkající se 500 Internal Server Error: Premature end of script headers, ale spíše mě zajímá zkušenost na memory limit jako takový. Samozřejmě jsem už svůj problém konzultoval s WPML a i WP-Rocket a obě strany tak nějak “doporučili” zvednout ten memory_limit na 250MB – co taky jiného, že? :D. Tak mi to nedalo a nainstaloval jsem si TPC Memory Usage a ten mi ukazuje, že prakticky pořád se pohybuji na úrovni 98M ze 128M. Viz obrázek.

    A protože tady do toho já už zase tak moc nevidím, ale vzhledem ke zkušenostem obecně od počítačů atd. mám z toho ne příliš dobrý pocit, že se pohybuji na 80% celkové kapacity (a to v běžném provozu) – při ukládání atd to asi naroste – zapnul jsem log a uvidím co to udělá, tak bych chtěl poprosit o pohled zkušených na tuto věc.

    Bohužel zvednutí memory_limitu nemám jak jednoduše odzkoušet, protože Forpsi více neposkytuje, takže mě asi bude čekat stěhování, v daném okamžiku zvažuji Savanu a její webhosting Savana 100 .

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti