Lepší správa vizitek (hledám)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Lepší správa vizitek (hledám)

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18603

    Michal Janata
    Participant
    Web

    Ahoj, pro kamarádku trochu zpravuju web a hledám nějaké uspořádání kontaktů http://www.arnestovickymlyn3b.cz/o-nas/sestava-2014/ aby vypadalo podobně jako v odkazu, ale aby bylo podobné. Aby se nerozjížděly texty, obrázky a tak. Nevíte někdo o něčem? Děkuju

    #18605

    weskomfort
    Participant
    Web

    Tak neřekla bych, že zrovna toto je tvořeno pluginem, ale možná jo. Na to by asi stačila tabulka.
    Nicméně jestli nehledáte něco co má mraky funkcí, tak by možná stačil WordPress Team Manager (netestováno)

    #18606

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Asi nejsem odborník přes vizitky, ale takovéto profily by WordPress měl zvládnout (když mu trochu pomůžete :) ). Asi bych udělal stránku se speciální šablonou (nebo bych do ní hookoval filtrem na the_content), kde bych si vytáhnul info všech uživatelů(), a i s pomocí foreach bych tahal osobní popisy, které mají lidé v profilu. Asi by se určitě přes nějaký plugin daly zařídit i profilové fotky :)

    Pokud jde o lidi, kteří na webu nejsou, není nic jednoduššího, než si vytvořit stránku, kam to všechno napsat a dát k tomu obrázky :)

    Pokud vůbec nejde o WordPress, za mnou nechoďte ;) :D

    #18659

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky všem, objevily se tu snad všechny dostupné možnosti :-)

    1) Celou stránku ručně naklikat, vložit obrázky a pohrát si s tím v editoru. A doufat, že nebude nikde nic odskakovat :-) Nepříliš vhodné řešení pro další úpravy do budoucna.

    2) Použít standardní uživatele, doplnit k nim informace a vytvořit si vlastní šablonu stránky pro jejich výpis. Toto řešení se mi docela líbí, pouze je tam problém v tom, že uživatelé nemusí mít přístupy na web, respektive by se jim musely vytvořit.

    3) Nakonec asi nejlepší řešení je plugin WordPress Team Manager (či funkce pro definici vlastního typu obsahu), který řeší i uživatele, kteří nemají přístup do WordPressu. A pro jejich obrázky lze snadno využít náhledové obrázky, atd. Plugin jsem nezkoušel, ale vypadá dobře a pokud tam bude nějaký problém, tak podobných pluginů bude určitě existovat více.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti