Katalog s možností porovnání, kapitoly článku a další dotazy

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Katalog s možností porovnání, kapitoly článku a další dotazy

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  JirkaH. a poslední změna je stará 8 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25061

    JirkaH.
    Participant

    Ahoj, nejprve stručný úvod – provozuji větší webový projekt na Nette frameworku a v současné době řešíme migraci dat na WordPress, který se mi už roky hrozně moc líbí, ale kvůli tomu, že starší web byl propojený ještě s phpBB3 fórem (společný login pro fórum & web), tak jsme museli nechat udělat vlastní řešení na Nette.

    Nyní jsem našel šikovnou firmu, která zvládne napsat i bridge pro předávání loginu z phpBB na WordPress (vím, existují už nějaká řešení, ale co jsme testovali, tak ani jedno nechodilo na 100 %). Jakmile budu mít data přemigrovaná (jde cca o 13 000+ článků, 170 000+ komentářů a 28 000+ uživatelských účtů) a spustíme novou verzi webu právě na WordPressu, rád bych do něj začal přidávat další komponenty a rozšiřoval (pro čtenáře) funkcionalitu.

    Katalog produktů
    Prioritou číslo 1 bude katalog produktů. Vývoj samostatného řešení by byl velmi drahý, tak se vás, ostřílených WP uživatelů chci zeptat, zda nemáte tipy na nějaké osvědčené pluginy katalogu.

    Ideální by bylo, aby daný katalog uměl srovnávat produkty mezi sebou na základě nastavených parametrů (chci auto se čtyřmi koly, bez střechy a diesel). Dále aby v něm byla možnost vytváření více sekcí produktů (třeba auta, sekačky na trávu, letadla, vrtulníky, lodě… :) Existuje něco takového nebo je lepší pustit se do vývoje vlastního?

    Kapitoly článku
    Můj další dotaz směřuje ke kapitolám. Lze ve WP vytvářet kapitoly v článku, tzn. každý kapitola se pak chová jako samostatná stránka a generuje další pageview?

    Například mám URL článku /test-sekacky-na-travu a následně další kapitoly /test-sekacky-na-travu/2 nebo něco podobného. Lze to vyřešit přímo ve WP nebo je na to potřeba nějaký plugin?

    Co ještě doporučíte?
    A do třetice bych Vás rád požádal o tipy na “must-have” pluginy pro informační web/magazín. Zkrátka co si myslíte, že by nemělo chybět (antispam, Analytics, monitorování chování čtenářů a pokročilé statistiky…).

    Za případné tipy moc díky :)

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti