Import textov do WP

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Olympia a poslední změna je stará 9 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22397

    Olympia
    Participant
    Web

    Dobrý deň, chcel by som sa spýtať skúsenejších. Mám slovenský web a chystám sa vytvárať jeho českú mutáciu. Zo slovenského webu som si cez WP exportér exportoval všetky texty vo formáte .xml. Následne som ich dostal na českú verziu webu a všetky články a stránky sa zobrazili ako publikované…

    1. Keďže texty sú slovenské, nechcem ich dať ešte indexovať, taktiež aj ich url sa zmenila za lomitkom len na čísla, čo je tiež nežiadúce a slovenčinu samozrejme nechcem ani v url. Ak nechcem vypnúť indexovanie celého webu, stačí dať len požadované stránky a články ako súkromné-nepublikované, a nebudú indexované, alebo čo spraviť v tomto prípade??

    2.Ak sa presúvajú články z jednej kategórie do druhej, mení sa aj ich URL ? Otázka skôr do budúcna, ak by som vytvoril projekt,ktorý by sa ujal a pôvodné kategórie by som zmenil/rozšíril a niektoré članky by som musel presúvať do inej kategórie, či by potom bolo nutné presmerovanie ?

    3. Ak zmením názov kategórie, zmenia sa tým url článkov,ktoré sú v danej kategórii? Na čo konkrétne si dávať pozor, čo nie je možné premenovať (samozrejme myslím okrem priamo URL pri editovaní článku/stránky)

    Prípadne,ak viete o nejakom článku, kde sa konkrétne týmto zaoberajú.

    ĎAKUJEM

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti