Osobně mohu Wedos také bez problémů doporučit (a používám ho pro rodinné projekty), i když chci upozornit na to, že sponzoruje místní web a fórum tím, že si tu platí reklamy :-)
Hodně také záleží na tom, co si představujete pod “potenciálem většího použití do budoucna” :-) Můžete začít u Wedosu a pokud dojde k nějakému zásadnímu růstu, tak hledat něco výkonnějšího. Na druhou stranu, pokud je tam jen možný potenciál (nevím s jakou pravděpodobností), tak je možná zbytečné začínat s něčím zbytečně výkonným (a drahým).
Wedos má svoje problémy (a některé jsme tu řešili i na fóru), ale poslední dobou přidal mnoho novinek (např. PHP 7 či certifikáty Let’s Encrypt). A když použijete kupón z banneru na místním webu, tak budete mít za cenu 15 Kč (včetně DPH) měsíčně dostačující prostor pro začínající web. Nehledě na 5 GB Wedos Disk zdarma, kam většinou nechávám posílat automatické zálohy.
Zkušenosti mám i s Českým hostingem, ale nějak mi ta jejich administrace nepřirostla k srdci a také s nimi jsou občas problémy. Místní web a fórum je hostováno už mnoho let u firmy Gigaserver (také za pár desetikorun měsíčně) a opět vše funguje bez větších problémů. Jednou mě třeba odpojili, že je web zavirovaný, i když nebyl, ale tomu se asi nevyhnete nikde :-) Lidé na podpoře se mění, takže se podobné věci prostě občas stávají…