Hosting 2016

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  frog a poslední změna je stará 7 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28119

    frog
    Participant

    Ahoj, jelikož už se pomalu blížím k cíli tvorby vzhledu webu apod., poprosil bych vás o tip na nejvhodnější hosting v současné době. Vím, že toho je po netu napsáno spoustu a prošel jsem si hodně článků, diskuzí apod. Ale jak to tak bývá, s širším výběrem roste i nejistota a obtížnost volby:D Postupným vylučováním jsem došel k těmto: Wedos, Český Hosting, C4 a Savana, které jsou více či méně chválené. Co byste mi aktuálně doporučili pro blog/stránky s nižší návštěvností, ale snad s potenciálem většího použití do budoucna? Jednotliví poskytovatelé mi přijdou spíše vyrovnaní, jediná Savana má vyšší 256MB paměti. Pak nějaké dílčí rozdíly ohledně počtu subdomén apod. Jsem ajťák-amatér, ale zas tak do hloubky se v tom nevyznám. Díky mnohokrát:)

    #28120

    kidnec
    Participant
    Web

    jsem u wedosu spokojen, podpora super, výkon dostačujicí, ceny průměrné, přehledná administrace, super bonus když přecházíš od konkurence´a mnoho dalšího … za mě WEDOS

    #28137

    admin
    Keymaster
    Web

    Osobně mohu Wedos také bez problémů doporučit (a používám ho pro rodinné projekty), i když chci upozornit na to, že sponzoruje místní web a fórum tím, že si tu platí reklamy :-)

    Hodně také záleží na tom, co si představujete pod “potenciálem většího použití do budoucna” :-) Můžete začít u Wedosu a pokud dojde k nějakému zásadnímu růstu, tak hledat něco výkonnějšího. Na druhou stranu, pokud je tam jen možný potenciál (nevím s jakou pravděpodobností), tak je možná zbytečné začínat s něčím zbytečně výkonným (a drahým).

    Wedos má svoje problémy (a některé jsme tu řešili i na fóru), ale poslední dobou přidal mnoho novinek (např. PHP 7 či certifikáty Let’s Encrypt). A když použijete kupón z banneru na místním webu, tak budete mít za cenu 15 Kč (včetně DPH) měsíčně dostačující prostor pro začínající web. Nehledě na 5 GB Wedos Disk zdarma, kam většinou nechávám posílat automatické zálohy.

    Zkušenosti mám i s Českým hostingem, ale nějak mi ta jejich administrace nepřirostla k srdci a také s nimi jsou občas problémy. Místní web a fórum je hostováno už mnoho let u firmy Gigaserver (také za pár desetikorun měsíčně) a opět vše funguje bez větších problémů. Jednou mě třeba odpojili, že je web zavirovaný, i když nebyl, ale tomu se asi nevyhnete nikde :-) Lidé na podpoře se mění, takže se podobné věci prostě občas stávají…

    #28146

    frog
    Participant

    Ok, děkuji vám za názory. Souhlasím s tím ohledně zbytečnýho řešení výkonu při pouze potenciálním rozvoji (je to osobní blog/stránky, takže…:) Každopádně už frčím na Wedosu:)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti